Imatge d'uns nens patinant a la nova pista de patinatge de l'Anella Mediterrània

La nova pista de patinatge de l'Anella Mediterrània ja està disponible pels esportistes de la ciutat

Les instal·lacions de l'Anella Mediterrània «guanyen versatilitat» | Tots els esportistes federats tindran accés a la pista

Tarragona estrena la nova pista de patinatge de l'Anella Mediterrània. L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i la consellera d'Esports, María José López, han presentat avui la nova instal·lació, on Ricomà ha destacat que «es tracta d’un nou equipament de la ciutat que arriba per donar resposta a una llarga demanda dels clubs de la ciutat i amb unes instal·lacions dignes».

En total, les obres de construcció de la nova pista han tingut un cost de 38.113,62 euros i han estat executades per l'empresa Auxiliar de firmes i Carreteras.

La nova pista s'ha situat de manera annexa al carril d'acceleració del velòdrom ja existent i li segueix el traçat per l'interior. L'amplada total del carril és de 6,20 metres, amb un pendent transversal d'un 1% aproximadament, des del límit del carril d'acceleració del velòdrom, baixant fins a la pista poliesportiva interior.

Una pista oberta a tots els esportistes de la ciutat

La consellera María José López ha posat en relleu que «amb la construcció d’aquesta pista, l’Anella Mediterrània guanya en versatilitat, ja que complementa perfectament el velòdrom i la pista esportiva».

La nova pista de patinatge estarà a disposició de tots aquells esportistes que pertanyin a un club i disposin de llicència esportiva. Des d'aquesta setmana han començat a entrenar els dos clubs de patinatge de la ciutat, el Nàstic i el Dojo.

Des del Patronat Municipal d'Esports de Tarragona (PMET) posen a disposició dels clubs l'equipament, oberts a qualsevol proposta d'ús per part d'aquests.


Comentaris