GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Obertes les inscripcions de les festes de Sant Magí i Santa Tecla

Enguany, com a novetat, també s’obre el període per participar en la programació festiva de Sant Joan
La Baixada de l'Àliga, un dels moments més emocionants de Santa Tecla | Laia Solanellas

 

La conselleria de Festes de l’Ajuntament de Tarragona ha obert la convocatòria per a inscriure’s a participar en els actes de les festes majors, tant de Sant Magí com de Santa Tecla. Qualsevol entitat, associació o col·lectiu que desitgi inscriure-s’hi ho podrà fer fins al pròxim dia 3 de juny. Enguany, com a novetat, també s’obre el període per participar en la programació festiva de Sant Joan. En aquest cas, el termini finalitza el 13 de maig.

 

Aquesta convocatòria dóna l’oportunitat i fa possible que la programació de les festes tingui un contingut obert, participatiu i plural amb les aportacions de les entitats ciutadanes. Tal com es porta fent en els darrers anys, les propostes han de tenir en compte les accions per millorar la convivència a l’espai públic i el civisme.

 

Concurs d’idees per a la imatge gràfica de Sant Magí 2019

La conselleria de Festes de l'Ajuntament de Tarragona també convoca el concurs d'idees per escollir la imatge gràfica de les festes de Sant Magí 2019. Totes les persones que desitgin participar-hi, especialment els professionals del disseny gràfic i la publicitat, podran presentar les seves propostes a partir del 30 d'abril fins al 7 de maig, ambdós inclosos, a qualsevol de les oficines de l'Oficina Municipal d'Atenció Ciutadana (OMAC). 

 

El requisit principal de la imatge gràfica és que aquesta haurà d'inspirar-se en la Revetlla Remullada, un acte que combina aigua i música amb més de vint anys de trajectòria. Es tindrà en compte, i es valorarà especialment, la presentació de propostes que incorporin continguts inèdits o poc utilitzats en els anteriors cartells de les festes de Sant Magí.

 

A la recerca de qualitat artística, originalitat i expressivitat

El jurat es reunirà abans del 20 de maig i valorarà la qualitat artística, l'originalitat envers els anteriors cartells del disseny i, en especial, l'expressivitat i potencial comunicatiu com a reclam i imatge de les festes de Sant Magí 2019. La proposta seleccionada rebrà  un premi per import de 1.200 euros i serà aplicada a tota la campanya de les festes de Sant Magí, que tindran lloc del 14 al 19 d'agost. Les bases del concurs es poden trobar a la seva seu electrònica.