GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Tarragona no obrirà les seves instal·lacions esportives fins a la fase 3 de la desescalada

L'Ajuntament opta per la prudència i vol garantir al màxim la seguretat dels usuaris
Imatge de la pista d'atletisme de Campclar, a Tarragona | ACN

 

 

L’Ajuntament de Tarragona ha decidit que no obrirà les instal·lacions esportives municipals fins a la fase 3 de la desescalada del confinament decretat per la crisi sanitària del coronavirus. Aquesta determinació, precisament, s’ha pres després d’analitzar els protocols i recomanacions dels diversos estaments públics i privats de l’àmbit esportiu.

 

«Hem decidit ser prudents amb l’inici de reobertura d’instal·lacions esportives municipals i hem elaborat un pla intern per mirar de garantir el màxim possible la seguretat dels esportistes i usuaris dintre dels equipaments municipals a la ciutat. Per tant, ens posem com a fita obrir a partir de la tercera fase a aquelles instal·lacions on es pugui», ha explicat la consellera d’Esports, María José López.

 

La ciutat de Tarragona forma part de la Taula de Treball del Sector Esportiu Municipal del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre, una estructura que treballa per unir esforços i compartir criteris relacionats amb la situació derivada de la pandèmia de la Covid-19 i la seva afectació als serveis i instal·lacions esportives municipals.