GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Inicien les obres de remodelació del Fossar dels Jans, el cementiri britànic de Tarragona

El darrer enterrament es va fer l'any 1992

Un dels indrets més desconeguts de la ciutat de Tarragona, el Fossar dels Jans, el cementiri britànic, està vivint un autèntic rentat de cara. Així ho ha fet públic el grup municipal de Junts per Tarragona, a través d'una piulada al seu compte de Twitter.

 

A la piulada, els postconvergents han reivindicat que «aquest cementiri forma part del patrimoni i la memòria històrica de la nostra ciutat. És un espai oblidat on descansen les restes de soldats que van lluitar per Tarragona durant la Guerra de Successió». 

 

 

 

1992, l'any del darrer enterrament

Les obres de remodelació s'estan duent a terme per encàrrec del consolat britànic. No debades el Fossar dels Jans és un cementiri que és propietat de la monarquia del Regne Unit, on reposen les restes de desenes de ciutadans britànics que van perdre la vida a la ciutat de Tarragona. El cementiri britànic es troba al passeig Rafael Casanova, a tocar del Fortí de la Reina i va acollir el darrer enterrament d'un ciutadà britànic l'any 1992