Imatge de les escales d'accés a l'aparcament de la plaça Corsini

Comencen els treballs de millora de les escales de l'aparcament de la plaça Corsini de Tarragona

Els treballs duraran, aproximadament, uns 15 dies

Aquest dimecres, 24 de febrer,  està previst que comencin els treballs  de millora de la seguretat de les escales  de l'aparcament  de la plaça Corsini, ubicades just davant la porta principal del Mercat  Central. Les baranes actuals seran substituïdes per tancaments de vidre per tal d'evitar possibles caigudes, especialment dels nens i nenes que juguen sovint a la plaça, segons ha informat l'empresa municipal de mercats de Tarragona  (ESPIMSA) en un comunicat de premsa que han fet arribar als mitjans.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!


Mentre durin els treballs, aproximadament uns quinze dies, l'accés a l'aparcament es podrà seguir realitzant per l'ascensor, la rampa o les escales properes al carrer Canyelles. L'execució d'aquestes actuacions s'emmarca en el conjunt de treballs  de millora  de l'entorn  de la plaça Corsini  que està duent a terme l'empresa de Mercats de Tarragona des de fa temps. Recentment ja es va asfaltar l'accés de l'aparcament del Mercat Central de Tarragona pel carrer Colom i es va retirar l'estació transformadora ubicada al carrer Lleida.

«La plaça Corsini és un punt de trobada de famílies»

El president dels Mercats de Tarragona, Dídac Nadal, ha assegurat que «millorar la plaça Corsini i el seu entorn és una de les prioritats de l'empresa de Mercats de Tarragona. Aquesta actuació a un dels accessos per vianants de l'aparcament va encaminada a incrementar la seguretat de la plaça, un espai de la ciutat que és un punt de trobada de famílies. Volem que la plaça Corsini sigui un espai amable per a les persones i un nucli des d'on es dinamitzi  la zona centre de Tarragona des d'un punt de vista comercial, social i cultural».