GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La passarel·la del Port, en obres per millorar la il·luminació

Els treballs tenen una durada prevista de dos mesos, dels quals ja ha passat la meitat
La passarel·la és ara un dels punts més transitats de la ciutat de Tarragona | Cedida

La passarel·la del Port de Tarragona, la que enllaça el centre de la ciutat amb la façana marítima a través de la Baixada del Toro, tindrà una millor il·luminació en les pròximes setmanes. L'Autoritat Portuària ha començat uns treballs de manteniment que reforçaran la visibilitat, i les tasques tenen prevista una durada de dos mesos, dels quals ja ha passat el primer.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

El cost de les obres, de 35.000 euros (IVA no inclòs), van a càrrec del Port, que és qui va construir la infraestructura l'any 2018. La passarel·la s'ha convertit en els darrers dies, a més, en un dels indrets més concorreguts de la ciutat donat el seu rol de connector amb la platja. Això ha forçat la instal·lació d'una sèrie de recordatoris que expliquen que, ara, l'espai és només de direcció única i recorda la necessitat de respectar la distància de seguretat d'1,5 metres entre persones.