GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Parc Central de Tarragona ofereix un febrer carregat d'activitats per als més petits

Cada cap de setmana de febrer, el club infantil 'El Parc' omplirà el centre comercial de jocs tradicionals, moda, màgia i medi ambient
El Parc Central de Tarragona ofereix un febrer carregat d'activitats per als més petits | cedida

 

 

A partir del divendres 1 de febrer, i durant tots els caps de setmana del mes, el Parc Central de Tarragona acollirà tallers de tota mena per als més petits de la casa. Jocs tradicionals, disseny de moda, màgia i medi ambient seran les temàtiques d'aquestes activitats pensades per estimular la creativitat i reflexió, fomentar el treball en equip, així com desenvolupar les destreses motores i habilitats manipulatives de nenes i nens.

 

El Parc Central de Tarragona ofereix un febrer carregat d'activitats per als més petits | cedida

 

Tornen els tallers del club infantil 'El Parc'

Situat a la planta 1 del centre comercial, el club infantil 'El Parc' està esdevenint un referent del centre comercial de Tarragona; a càrrec de monitors especialitzats i de forma totalment gratuïta, totes les nenes i nens tenen l'oportunitat de gaudir de les seves activitats cada cap de setmana; mentre que els seus pares tenen un valor afegit per a realitzar les compres. Els tallers d'aquest mes de febrer, tindran lloc de 16 a 21 h, els divendres; i els dissabtes, de 12 a 14 h, i de 16 a 21 h.

 

El cap de setmana de l'1 i 2 de febrer, 'El Parc' ofereix un 'Taller de jocs tradicionals', on el club infantil esdevindrà un pati d'esbarjo com els que jugaven els nens abans de l'arribada de les pantalles i les videoconsoles. Una oportunitat perquè els xiquets gaudeixin jugant amb bitlles de fusta, saltar a la corda, la baldufa, el sambori i bales, entre d'altres.

 

Divendres i dissabte, 8 i 9 de febrer, nenes i nens podran despertar el seu costat més creatiu, convertint-se en artistes i dissenyadors de les seves pròpies samarretes amb el 'Taller dissenyador/es de moda per un dia'.

 

Els dies 15 i 16 de febrer, serà el torn del 'Taller de medi ambient'; una activitat de conscienciació adaptada als més petits, que de la manera més divertida aprendran quins són els animals en perill d'extinció a causa del canvi climàtic. Tot plegat a través de vídeos didàctics que explicaran les característiques d'aquests animals i amb la possibilitat de crear fitxes de dominó amb material reciclat dedicades a ells.

 

Finalment, divendres i dissabte, 22 i 23 de febrer, els més petits podran gaudir del 'Taller de màgia'; on un mag els acompanyarà i els ensenyarà trucs sorprenents, així com quins són els accessoris que tot il·lusionista necessita. Els xiquets també comptaran amb fitxes sobre la màgia i la possibilitat de pintar mags i realitzar sopes de lletres.