El Parc de Nadal de Tarragona busca monitors i monitores

Dilluns, 4 de novembre, finalitza el termini per presentar-se a l'oferta de monitor
Imatge d'arxiu de dues monitores, i una nena, durant una anterior edició del Parc de Nadal de Tarragona | Cedida

El Parc de Nadal de Tarragona està buscant monitors, i monitores, de cara a la següent edició que es durà a terme del 27 de desembre fins al 4 de gener. El pròxim 4 de novembre finalitza el termini per presentar-se a l'oferta de monitor.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Per poder presentar-se a l'oferta de treball s'ha de disposar del títol oficial de monitor de lleure. Així mateix, s'ha d'omplir un formulari a la pàgina web del Club dels Tarraconins. Durant el Parc Nadal hi haurà tallers de tota mena i per a tots els perfils de treballadors, des del reconegut taller de pintacares fins activitats de robòtica, manualitats o esports. 

El consistori posa a la disposició el correu electrònic club@tarraconins.cat i el telèfon 685 92 20 11 per obtenir més informació sobre l'oferta de monitoratge. 

"TGN renova el conveni per formar docents en acompanyament al dol en l'àmbit escolar" "🏛 L'Ajuntament de TGN regula quines banderes no oficials es poden penjar a la façana"