Pares i alumnes de l'escola Arrabassada a Tarragona reclamen que s'enllesteixi aviat el nou edifici

Les obres s'han endarrerit un any més i no es preveu que s'acabin fins el curs 2021
Reclamen que s'acabin les obres de la nova escola Arrabassada | ACN

Uns 150 pares i alumnes de l'escola Arrabassada de Tarragona s'han concentrat aquest dilluns davant l'Ajuntament per reclamar que s'enllesteixi aviat el nou edifici. Els alumnes porten més d'una dècada en barracons i el nou centre havia d'entrar en funcionament aquesta tardor, però les obres s'han endarrerit i tot apunta que no estarà a punt fins el curs 2021-2022. Amb el lema «Escola Arrabassada, escola abandonada» els afectats també han demanat als Serveis Territorials d'Educació informació puntual sobre com avancen els treballs.

Els afectats han creat recentment la comissió Escola Nova «per estar a sobre de les obres», tal com ha explicat Arianna Ciurana, presidenta de l'AMPA de l'escola Arrabassada. Els infants porten 14 anys en barracons provisionals esperant que s'enllesteixi el nou edifici. «Sembla que l'escola estigui maleïda», ha ironitzat Ciurana, ja que ha anat acumulant retards i problemes. El darrer, la crisi de la Covid-19 que va aturar els treballs. El darrer termini que Educació ha posat damunt la taula és que estarà a punt a l'inici del curs 2021-2022.

«Hem tingut molta paciència i sempre hem confiat molt en el que se'ns deia. Ara demanarem explicacions quan vegem que les obres no avancen bé o s'aturen», ha concretat la presidenta de l'AMPA. Els pares i els alumnes desitgen que el curs que ha de començar aquest setembre sigui l'últim en barracons. El centre té 450 alumnes i el nou edifici està pressupostat en uns 4 milions d'euros.

Els alumnes porten 14 anys en barracons provisionals | ACN

"Greu problema: Les llistes d'espera als hospitals de TGN s'allarguen pel coronavirus" "Les platges de Tarragona estaran controlades amb un innovador servei"