GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La Generalitat prestarà al pavelló de Fontajau, a Girona, el parquet del Palau d'Esports de Tarragona

El govern català prestarà el parquet per dos mesos mentre Girona espera el nou material

Un bocí dels malaurats Jocs Mediterranis de l'any 2018 viatjarà, ben aviat, de Tarragona a Girona. Es tracta, en concret, del parquet del Palau d'Esports de Tarragona, una de les joies de la corona de l'Anella Mediterrània, el complex esportiu que es va construir al barri tarragoní de Campclar arran dels Jocs Mediterranis.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

La Generalitat ha confirmat a TarragonaDigital que, en els pròxims dies, operaris recolliran el parquet que es troba al Palau d'Esports Catalunya i el portaran al pavelló de Fontajau, a Girona, greument afectat arran del pas de la borrasca Glòria, fa cosa de dues setmanes, per les comarques gironines. 

 

«Un parquet d'aquest tipus triga entre tres i quatre mesos en construir-se i, mentrestant, Girona comptarà, en préstec, amb el parquet de Tarragona. En cas que hi hagi algun problema amb el parquet, es faci malbé o quelcom semblant, durant aquestes setmanes, se'n farien càrrec a Girona» han apuntat fonts del govern català a aquest mitjà. 

 

Un traspàs que no s'acaba de completar

Durant la sessió plenària del passat dijous, 30 de gener, a l'Ajuntament de Tarragona, es va debatre una moció instant a posar punt final a l'estira-i-arronsa que el govern català i el consistori tarragoní arrosseguen sobre el Palau d'Esports de Tarragona. La Generalitat de Catalunya és la titular de la instal·lació i el consistori vol recepcionar l'equipament però, tot i les bones paraules dels responsables polítics de torn, és un traspàs que no s'acaba de tancar.