La passarel·la del Port de Tarragona guardonada pel Consell Assessor d'Infraestructures de Catalunya

L'obra, que va ser inaugurada el juny del 2018, va rebre una menció especial atorgada pel Consell Assessor d'Infraestructures de Catalunya

La passarel·la del Port de Tarragona va ser reconeguda amb la menció especial Diploma Accèssit en el marc de la Tercera Nit d'Infraestructures de Catalunya. En aquest acte, el Consell Assessor d'Infraestructures de Catalunya és qui s'encarrega de reconèixer els millors projectes del 2018 al territori.  L'obra es va inaugurar el juny de l'any passat  i consisteix en una passarel·la per a vianants de 300 metres lineals que connecta el centre urbà de la ciutat amb la platja del Miracle, el Port Esportiu i la zona ludicocultural del Port de Tarragona, convertint així, un trajecte llarg i feixuc en un recorregut d'uns set minuts a peu. 

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Un reconeixement a escala del territori català

Aquest nou projecte del Port de Tarragona, inaugurat l'any passat, va ser l'escollit pel Jurat del Premi Consell Assessor d'Infraestructures de Catalunya  entre les diferents propostes presentades al Premi Infraestructura de l'any 2018. El Consell Assessor és un òrgan col·legial que s'encarrega de l'anàlisi, de l'avaluació, de la deliberació i de la proposta d'iniciatives i polítiques públiques en l'àmbit de les infraestructures arreu de Catalunya.

Aquest Consell Assessor és una iniciativa de l'Associació Catalana d'Empreses d'Enginyeria i Consultoria (ASINCA), la Cambra Oficial de Contractistes d'Obres de Catalunya (CCOC), Foment del Treball Nacional i la Fundació Cercle d'Infraestructures. 

La passarel·la del Port de Tarragona guardonada pel Consell Assessor d'Infraestructures de Catalunya
Imatge del lliurament dels premis de Narrativa Curta Port de Tarragona | Cedida
 

 

Lliurament dels guardons del VI Premi de Narrativa Curta Port de Tarragona

Aquest dijous, 13 de juny, també es van lliurar els guardons del VI Premi de Narrativa Curta Port de Tarragona. A l'acte hi van assistir un representant territorial d'Ensenyament a Tarragona, Jean Marc Segarra, un representant del Port de Tarragona, Gabriel Mas, i la presidenta del jurat del Premi, Rosa maria Codines, així com la resta dels membres del jurat. 

Aquest acte l'organitza el Port de Tarragona, conjuntament amb els Serveis Territorials d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya a Tarragona. Està adreçat a alumnes de primer i segon d'ESO, alumnes de Batxillerat. Els participants també poder fer redaccions en llengua anglesa. El certàmen pertén promoure l'ús literari del català i de l'anglès als centres educatius. S'han presentat 31 treballs i hi han participat 12 centres.