La passarel·la no ha tingut l'efecte que esperaven els restauradors del Port Esportiu.

La passarel·la del Port, tancada durant el Concurs de Focs de Tarragona

Les afectacions seran entre les 22.00 i les 23.45 hores dels dies 3, 4, 5 i 6 de juliol

La passarel·la marítima que connecta la platja del Miracle amb la Baixada del Toro romandrà tancada al trànsit mentre duri el Concurs Internacional de Focs Artificials de Tarragona aquesta setmana. L'exhibició, que tindrà lloc els dies 3, 4, 5 i 6 de juliol a la ciutat, forçarà els talls per raons de seguretat entre les 22.00 i les 23.45 hores, mentre es duu a terme la mostra pirotècnica oberta a tothom.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

El Port de Tarragona entén que és la principal mesura de seguretat mentre dura l'espectacle, i a més de tallar l'accés a la passarel·la també ha imposat una sèrie de prohibicions d'accés: a les 20 hores es tancarà el trànsit de vehicles a l'altura de la rotonda del rellotge del Moll de Costa  en direcció a les platges, a les 22.30 hores es tancarà l'accés a les mateixes platges i l'escullera a l'altura del Moll de Costa, i a les 22.45, al mateix moll, només podrà circular-se en el sentit amb direcció al Serrallo, Pere Martell i el passeig d'Independència.

Els ja tradicionals 'Sopars sota els focs' complementaran un cop més el Concurs de Focs 2019

El Port recomana no baixar amb cotxe a la zona de les platges ni al passeig de l'Escullera, i recorda que tots els vehicles estacionats a la zona no podran sortir  fins que tots els espectadors dels focs hagin evacuat la zona. Els associats al Port Esportiu, però, sí que hi podran accedir, prèvia identificació, fins a les 22.00 hores.

La nova edició del concurs seran quatre nits de focs amb quatre pirotècnies diferents, totes elles a les 22.30 hores, i anirà de la mà de la ja tradicional iniciativa dels 'Sopars sota els focs' al Passeig de les Palmeres tarragoní amb la participació de fins a sis restaurants, el doble que l'any anterior.

També et pot interessar