El Passeig Marítim del Miracle tanca al trànsit per la revetlla Sant Joan

La policia del Port de Tarragona apel·la a la màxima prudència i atenció a les mesures de seguretat per evitar aglomeracions
Tan sols els vianants podran circular pel Passeig Marítim del Miracle la revetlla de Sant Joan. | Cedida
 

El Passeig Marítim del Miracle tancarà al trànsit durant la revetlla de Sant Joan. Així ho ha volgut fer saber el Port de Tarragona, entitat responsable de l'espai, per tal de garantir la seguretat de les persones i evitar aglomeracions. El passeig, un espai emblemàtic i concorregut durant la celebració de la festa a Tarragona estarà tancat des de les vuit de la tarda del dia 23 de juny fins les sis de la matinada de l'endemà, dia de Sant Joan. 

Els vianants podran circular per la zona, però tot i això, en compliment de les indicacions de l'Ajuntament de Tarragona, en el marc de la prevenció de la Covid-19, no es permetrà l'accés a les platges per la revetlla per fer trobades de grups de persones ni per a fer fogueres a la sorra. En aquest sentit, la Polícia Portuària del Port de Tarragona apel·la a la màxima prudència i atenció a les normes de seguretat per evitar les aglomeracions i garantir la distància de seguretat entre persones.

L'objectiu de la restricció del trànsit als vehicles, organitzada pel mateix cos policial, és vetllar per la seguretat de tothom i oferir un espai lliure de trànsit per a la celebració de la revetlla.

Accés prohibit a totes les platges de Tarragona

Com va anunciar l'Ajuntament el divendres 12 de juny, els focs d'artifici, les fogueres a tocar de la mar o les aglomeracions a les platges no es podran veure enguany a la sorra de les platges de Tarragona. No es permetrà l'accés a les platges de la ciutat a partir de les vuit hores del 23 de juny «per evitar aglomeracions» i com a mesura de prevenció de contagis per la crisi de la Covid-19. Des del consistori es recomana que es comenci a abandonar la zona de platges a partir de les set de la tarda de la vigília. Hi haurà informadors de Protecció Civil i d'agents de la Guàrdia Urbana que s'encarregaran «de controlar els accessos, la vigilància i l'ordre».

"La plaça de la Font reclama més places públiques d'escolarització" "Tarragona: Ja hi ha lloc i data per a l'acte de record a les víctimes del coronavirus"