La passarel·la del Port de Tarragona tanca parcialment per obres aquest dilluns

Els treballs se centren en el manteniment de la pintura, i el servei estarà restablert aquest dijous
La passarel·la del Port de Tarragona connecta el passeig marítim amb la Baixada del Toro | Cedida

 

La passera marítima de Tarragona, que connecta el passeig del Miracle amb la Baixada del Toro, romandrà parcialment tancada per obres aquesta setmana. L'Autoritat Portuària de Tarragona, com a responsable de l'equipament, ha explicat que cal aplicar diverses capes de pintura en els trams més afectats pels raigs solars, per tal de garantir-ne la protecció de la passera, i que això impedirà el pas a partir d'aquest dilluns, 7 d'octubre.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Es preveu que el pas per la rampa d'accés a la passera —des del passeig marítim del Miracle— romangui tancat durant tres dies: dilluns 7, dimarts 8 i dimecres 9 d'octubre. A més, dimecres també es faran treballs de millora a la part superior de la passera, de manera que aquell dia es tancarà l'accés des de la Baixada del Toro, a tocar del Balcó del Mediterrani.

El Port espera reobrir la passera el dijous 10 d'octubre, però dependrà del temps

Esquema i calendari de les obres de la passarel·la de Tarragona | Cedida

Les limitacions, però, només afectaran al pas a peu: els ascensors es mantindran oberts en ambdós sentits sense cap afectació. Serà l'única manera d'anar de la ciutat al passeig o viceversa mentre s'allarguin els treballs de manteniment.

El Port espera que el servei quedi reobert i restablert sense problema a partir de dijous, 10 d'octubre, però matisa que aquesta dada dependrà de la meteorologia: en cas de possible pluja mentre durin les obres, aquestes podrien allargar-se o ajornar-se, donada la incompatibilitat dels materials necessaris per als treballs amb l'aigua.

"🏥 Grup SAR construirà la residència de gent gran de la Vall de l’Arrabassada" "🚨ALERTA: Li estiren del coll una cadena d'or a la Part Alta de TGN"