NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

La passarel·la del Port de Tarragona tanca parcialment per obres aquest dilluns

Els treballs se centren en el manteniment de la pintura, i el servei estarà restablert aquest dijous
La passarel·la del Port de Tarragona connecta el passeig marítim amb la Baixada del Toro | Cedida

 

La passera marítima de Tarragona, que connecta el passeig del Miracle amb la Baixada del Toro, romandrà parcialment tancada per obres aquesta setmana. L'Autoritat Portuària de Tarragona, com a responsable de l'equipament, ha explicat que cal aplicar diverses capes de pintura en els trams més afectats pels raigs solars, per tal de garantir-ne la protecció de la passera, i que això impedirà el pas a partir d'aquest dilluns, 7 d'octubre.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Es preveu que el pas per la rampa d'accés a la passera —des del passeig marítim del Miracle— romangui tancat durant tres dies: dilluns 7, dimarts 8 i dimecres 9 d'octubre. A més, dimecres també es faran treballs de millora a la part superior de la passera, de manera que aquell dia es tancarà l'accés des de la Baixada del Toro, a tocar del Balcó del Mediterrani.

 

El Port espera reobrir la passera el dijous 10 d'octubre, però dependrà del temps

Esquema i calendari de les obres de la passarel·la de Tarragona | Cedida

Les limitacions, però, només afectaran al pas a peu: els ascensors es mantindran oberts en ambdós sentits sense cap afectació. Serà l'única manera d'anar de la ciutat al passeig o viceversa mentre s'allarguin els treballs de manteniment.

 

El Port espera que el servei quedi reobert i restablert sense problema a partir de dijous, 10 d'octubre, però matisa que aquesta dada dependrà de la meteorologia: en cas de possible pluja mentre durin les obres, aquestes podrien allargar-se o ajornar-se, donada la incompatibilitat dels materials necessaris per als treballs amb l'aigua.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris