Pau Ricomà (ERC) presenta una llista «preparada per impulsar el canvi que Tarragona necessita»

La candidatura està formada per persones amb coneixement i experiència en diferents àmbits
Pau Ricomà (ERC): presenta una llista «preparada per impulsar el canvi que Tarragona necessita» | cedida

 

L’assemblea local d’ERC a Tarragona ha ratificat per unanimitat, aquest dijous 28 de març, la candidatura encapçalada per Pau Ricomà per a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig. En l’acte, Ricomà ha destacat que la candidatura és «representativa de la realitat de la ciutat» i que està «preparada per impulsar el canvi que Tarragona necessita».

 

L’alcaldable d’ERC a Tarragona ha explicat que «la candidatura d’ERC és la continuïtat d’un projecte sòlid, fort i amb ganes i capacitat i governar la ciutat», fent especial referència a «l’experiència que ens han aportat aquests 4 anys liderant l’oposició a l’Ajuntament».

 

Laura Castel, la número 2

En la llista republicana, hi continuen Xavier Puig i Jordi Fortuny, al 3r i 5è lloc, respectivament. Al número 2 hi ha Laura Castel, que agafa el relleu de Mònica Alabart, que abandona la primera línia de la política. 

 

 • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

A la part alta de la candidatura republicana s’hi incorporen la independent Paula Varas al número 4, Mary López al número 6, Manel Castaño al número 7, Cinta Pastó al número 8, el president de la secció local d’ERC Sergi Albarran al número 9 i Patrícia Botez al número 10.

 

Pau Ricomà ha destacat que la llista està formada «per persones amb coneixement i experiència en diferents àmbits, des de la participació ciutadana, l’educació, la salut, el comerç o la indústria. Tots ells són exponents de la ciutadania diversa que reclama ser motor del canvi a Tarragona per fer una ciutat inclusiva, desacomplexada i que mira endavant».

 

Una candidatura amb perfils molt diversos

Pel que fa als noms, Paula Vara (número 4) és xilena i va créixer a l'exili per retornar anys després al seu país on va participar en moviments socials contra la dictadura. Viu a Catalunya des de fa 15 anys i treballa de consultora per l'Amèrica Llatina. A més, és membre de l'Associació Allende de Tarragona i impulsora de la Coordinadora Llatina de Tarragona. Mary López (número 6), és veïna de La Floresta i sempre ha estat implicada en el moviment sindical i la lluita pels drets socials. Ara és presidenta del comitè d'empresa d'una gran superfície comercial tarragonina. 

 

Manel Castaño (número 7) és veí de Sant Salvador i ha participat activament en moviments associatius i veïnals del barri, impulsant la Taula d'Entitats de Sant Salvador. Actualment treballa com a director del Centre de Recursos Pedagògics del Tarragonès, depenent del Departament d'Educació. Cinta Pastó (número 8) és serrallenca i metgessa i treballa a l'Institut Català de la Salut. Patrícia Botez (número 10) és originària de Romania, graduada en Finances i planificadora de producció en una química tarragonina. 

 

Llista d'ERC per Tarragona

 1. Pau Ricomà
 2. Laura Castel
 3. Xavier Puig
 4. Paula Varas (Independent)
 5. Jordi Fortuny (MES)
 6. Maria José López
 7. Manel Castaño
 8. Cinta Pastó (Independent)
 9. Sergi Albarran
 10. Patrícia Botez (Independent)
 11. Carles Farré
 12. Gemma Marcos
 13. Yassin Boulahit
 14. Carme Mas (MES)
 15. Jordi Gaya (Independent)
 16. Àlex Palos
 17. Pau Palau 
 18. Montse Romans
 19. Alfredo González (Independent)
 20. Xell Fàbregues 
 21. Aaron Sentís (Independent)
 22. Eva Jané
 23. Ton Gené (Independent)
 24. Helena Tarragona
 25. Ramon Setó (Independent)
 26. Mònica Alabart 
 27. Sergi de los Ríos

 

Reserves

 1. Amèlia Alcalá 
 2. Jon Tejero
 3. Meritxell Sanchís
 4. Francesc Jerez
 5. Núria Coll
 6. Ricard Fernández
 7. Noèlia Flores 
 8. Julià Montoya (MES)
 9. Dolors Molas
 10. Josep Maria Garreta

 

També et pot interessar