L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, remarca «el paper essencial» dels voluntaris de Protecció Civil

El batlle tarragoní ha visitat la seu de l'associació, acompanyat pel conseller de Seguretat i Protecció Civil

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, acompanyat del conseller de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Manel Castaño, ha visitat aquest matí de dimarts, 21 d'abril, les instal·lacions dels voluntaris de Protecció Civil per agrair la tasca que estan desenvolupant a la ciutat, però en especial durant l’entrada en vigor de l’estat d’alarma pel coronavirus.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Ricomà ha manifestat que «són persones clau aquests dies on la major part de la població està confinada a casa. Ells són, en molts casos, l’enllaç entre l’Ajuntament i els serveis essencials o les entitats que treballen a minimitzar els contagis de la pandèmia». I ha afegit: «Però encara tindran un paper més predominant quan s’iniciï el desconfinament»

«Traslladen els missatges que ajuden a protegir-nos»

Ricomà ha repassat amb els voluntaris de Protecció Civil les tasques diàries que fan, com són el repartiment de material de seguretat com guants, mascaretes i guants hidroalcohòlics i suport amb la megafonia dels vehicles en fer arribar els missatges perquè la ciutadania mantingui el confinament com a millor prevenció per evitar el contagi de la Covid-19. «Els voluntaris de Protecció Civil fan una tasca fonamental que és la de traslladar a la població els missatges que ens ajuden a protegir-nos de la malaltia i preservar la seguretat dels treballadors essencials, però també posen en contacte l’Ajuntament amb entitats que estan al servei de la població. Com a alcalde estic orgullós dels nostres voluntaris».   

La visita de l'alcalde s'ha conegut el mateix dia que el grup municipal de la CUP al consistori de Tarragona ha anunciat que demanarà explicacions a Ricomà per «una dura carta de l'associació de voluntaris de Protecció Civil on es queixen del tracte rebut pel consistori». 

  

"Sant Jordi confinat: El gest de l'Ajuntament de TGN per ajudar llibreries i editorials" "La proposta de la CUP de TGNA per ajudar econòmicament en la lluita contra la Covid-19"