El PDECat Tarragona demana a Foment que il·lumini l’accés a La Floresta

Segons el partit els fanals del carrer per entrar al barri fa vuit anys que no funcionen
El carrer d'accés a la Floresta, sense llum a les nits | TarragonaDigital.com

 

Els veïns del barri de La Floresta ho tenen difícil per arribar a casa si és de nit. El motiu, segons el PDECat Tarragona, és la falta de llum a la via d’accés a aquesta zona. Segons expliquen al carrer ubicat entre la carretera T-11 i el camp de futbol no hi ha llum, perquè fa vuit anys que els fanals d’aquesta via no funcionen. El carrer és propietat de l’estat espanyol i és per això que el partit municipal ha sol·licitat al Ministeri de Foment mesures per posar-los en marxa.

  

  

  

«Es tracta d’una zona de pas molt freqüentada, tant per infants i joves com per adults i gent d’edat avançada, que cada nit es troba totalment a fosques», ha manifestat el portaveu del PDeCAT, Dídac Nadal. I ha afegit: «És lamentable i incomprensible que en vuit anys el govern municipal i Foment hagin estat incapaços de solucionar la situació». Assegura, a més, que la falta d’il·luminació «provoca inseguretat a l’entrada del barri de La Floresta».

 

  

Contenidors soterrats al barri de La Floresta

El grup municipal del PDECat també ha demanat al govern de la ciutat que elimini de forma urgent els contenidors que es troben soterrats davant del centre escolar de La Floresta, tal com s’està fent en altres barris en el marc el projecte de substitució d’aquest tipus de contenidors. Nadal també ha denunciat l’estat amb el qual es troba aquest espai on es troben els containers.

Imatge dels containers soterrats | TarragonaDigital.com

 

«Aquesta illa de contenidors soterrats s’ubica just davant de l’escola, resta en molt mal estat i bruta des de fa molts anys, les plaques de metall estan aixecades i nombrosos veïns i veïns ja han patit caigudes», denuncia Nadal. I assegura que l’illa es troba en un lloc de pas «on pares, mares, avis i àvies passen diàriament per portar o recollir els nens i nenes de l’escola». «Cal eliminar-la i adequar l’espai per fer-lo apte, segur i net», ha dit.

"Tarragona enderroca quatre quioscos en desús" "El nou Subdelegat del Govern a Tarragona, reticent a actuar contra les estelades"