GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Denuncien «el perill» de les arquetes obertes al polígon entre La Floresta i Les Gavarres

La denúncia l'ha fet un usuari de Twitter explicant que la seva gossa va caure dins d'una de les arquetes mentre passejaven
Imatge de la zona on es va produir l'incident | TarragonaDigital.com

 

L'usuari de la xarxa social Twitter, Quim Carro, ha denunciat, a través d'una piulada al seu compte personal, el «perill» que suposen les arquetes obertes al polígon entre el barri de La Floresta i Les Gavarres. Carro va sortir a passejar amb la seva gossa, Lupa, el passat dissabte, 17 de novembre, per la zona quan el seu animal de companyia va caure dins d'una de les arquetes obertes. 

 

Afortunadament, i tal com explica Quim Carro a la seva piulada, l'incident «ha sigut sense conseqüències». Ara bé, Carro, aprofitant l'avinentesa, s'ha dirigit al perfil oficial de l'Ajuntament de Tarragona per sol·licitar que «es comenci a netejar de manera urgent el polígon abandonat entre La Floresta i Les Gavarres. Per la zona hi passeja molta gent i hi juguen nens». La denúncia de Carro va rebre el suport d'alguns usuaris que s'interessaven, majoritàriament, per l'estat de Lupa. Tanmateix, l'usuari @El_Markit es preguntava «on aniran els joves de Torreforta ara a beure?».

 

La zona del polígon abandonat entre La Floresta i Les Gavarres està inclosa al pla d'ordenament urbanístic municipal (POUM) dins el PP9. El PP9 fa frontera amb els barris de La Floresta, L'Albada i Parc Riuclar. Els veïns i veïnes de la zona s'han queixat en reiterades ocasions pel fet que s'ha utilitzat els solars com «abocadors il·legals».

 

Fa tot just un mes, i quan les associacions de veïns ja havien convocat una manifestació pública, la conselleria de Neteja de l'Ajuntament de Tarragona va iniciar el procés de neteja d'aquest.