ARA MATEIX

Crema un vehicle a l'enllaç de l'AP-7 amb la T-11 a Reus

Jaume Sendra, portador dels Nanos Vells, serà el perpetuador de les festes de Santa Tecla

Sendra ha estat al capdavant de l'Agrupació de Portadors dels Nanos Vells gairebé 30 anys
Jordi Sendra, portador dels Nanos Vells, serà aquest 2019 el Perpetuador de les festes de Santa Tecla. | Cedida

 

Jaume Sendra, portador dels Nanos Vells, ha estat designat aquest any el Perpetuador de les festes de Santa Tecla. El tarragoní ha estat al capdavant de l'Agrupació de Portadors durant gairebé trenta anys. Ha col·laborat activament amb la Comissió Assessora del Seguici Popular i ha estat representant d'imatgeria en diverses ocasions. A més, ha estat un dels impulsors de l'arranjament i manteniment dels vestits i caps dels nanos. Sendra serà nomenat durant el tradicional acte de La Crida a l'Ajuntament de la ciutat el pròxim 13 de setembre. 

 

 

Jaume Sendra serà el Perpetuador de les festes de Santa Tecla

El portador dels Nanos Vells i expresident de l'entitat durant tres dècades, Jaume Sendra, serà nomenat el Perpetuador de les festes de Santa Tecla. Es tracta d'un càrrec que simbolitza la història viva, el llegat patrimonial, que es fa present tot just amb el protagonisme que adquireix l'obertura de la festa. En aquest sentit, Sendra serà designat Perpetuador durant la Crida de les festes, el dia 13 de setembre, en el primer acte de Santa Tecla. 

 

Jaume Sendra ha tingut una dedicació continuada i compromesa amb l'entitat, ha col·laborat activament amb la Comissió Assessora del Seguici Popular i ha estat representant d'imatgeria. Ha impulsat l'arranjament i el manteniment dels vestits i caps dels nanos i el 2001 va coordinar i dirigir la creació de les rèpliques dels Nanos Vells, i va facilitar que aquests s'exposessin a la Casa de la Festa. 

 

En els darrers anys, com a president de l'Agrupació, Sendra ha estat el coordinador de la celebració del 150è aniversari de l'entitat que representa. Com a tarragoní ha demostrat un gran compromís per la cultura i per mantenir les tradicions més arrelades a la ciutat. Els companys de l’entitat en destaquen el seu sacrifici personal i la dedicació i disponibilitat quasi exclusiva als Nanos Vells i al Seguici Popular. 

 

També et pot interessar: