Una dotzena de persones sense sostre, confinades al pavelló del Serrallo

Un equip de vint tècnics i voluntaris de Creu Roja Tarragona s'encarrega de gestionar l'alberg temporal
L'alberg provisional del pavelló del Serrallo compta amb llits, vestidors, dutxes i lavabos. | Creu Roja Tarragona

 

Una dotzena de persones sense sostre han passat la seva primera nit al pavelló municipal del Serrallo, habilitat per l'Ajuntament de Tarragona com a espai de confinament per a aquest col·lectiu durant l'emergència sanitària per la crisi del coronavirus. Aquest alberg temporal, on s'han ubicat prop d'una trentena de llits separats per la distància de seguretat, està coordinat i gestionat per Creu Roja.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Per tal d'oferir aquest servei d'alberg, l'entitat compta amb una vintena de tècnics i voluntaris treballant a l'espai en torns reduïts, formats en autoprotecció i que són els encarregats de garantir l'estricta aplicació de tots els protocols d'higiene i seguretat per evitar qualsevol contagi.

 

L'equipament municipal compta amb una zona de llits, així com servei de dutxes i lavabos. Segons ha explicat Creu Roja Tarragona, està previst un espai d'aïllament al recinte si fos necessari activar-lo. Les persones ateses compten amb servei d'àpats, que es cuinen al menjador social de Bonavista, gestionat per l'Associació Joventut i Vida, i que Creu Roja s'encarrega de transportar i repartir.

Més notícies de la categoria Tarragona