Una dotzena de persones sense sostre, confinades al pavell贸 del Serrallo

Un equip de vint t猫cnics i voluntaris de Creu Roja Tarragona s'encarrega de gestionar l'alberg temporal
L'alberg provisional del pavell贸 del Serrallo compta amb llits, vestidors, dutxes i lavabos. | Creu Roja Tarragona

Una dotzena de persones sense sostre han passat la seva primera nit al pavell贸 municipal del Serrallo, habilitat per l'Ajuntament de Tarragona com a espai de confinament per a aquest col路lectiu durant l'emerg猫ncia sanit脿ria per la crisi del coronavirus. Aquest alberg temporal, on s'han ubicat prop d'una trentena de llits separats per la dist脿ncia de seguretat, est脿 coordinat i gestionat per Creu Roja.

 INVITACI脫: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les not铆cies de Tarragona! El grup us encantar脿: us informareu i tamb茅 us entretindreu. FEU CLIC AQU脥, US ENCANTAR脌!

Per tal d'oferir aquest servei d'alberg, l'entitat compta amb una vintena de t猫cnics i voluntaris treballant a l'espai en torns redu茂ts, formats en autoprotecci贸 i que s贸n els encarregats de garantir l'estricta aplicaci贸 de tots els protocols d'higiene i seguretat per evitar qualsevol contagi.

L'equipament municipal compta amb una zona de llits, aix铆 com servei de dutxes i lavabos. Segons ha explicat Creu Roja Tarragona, est脿 previst un espai d'a茂llament al recinte si fos necessari activar-lo. Les persones ateses compten amb servei d'脿pats, que es cuinen al menjador social de Bonavista, gestionat per l'Associaci贸 Joventut i Vida, i que Creu Roja s'encarrega de transportar i repartir.

"馃彈 L'inici d'obres de Ten Brinke a TGN, pendent de la crisi del coronavirus" "鉂楌煒稟LERTA: Primer positiu en coronavirus en un sociosanitari de Tarragona"