Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Apareixen pintades al Pont del Diable de Tarragona

El monument, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, presenta diverses inscripcions fetes amb esprai, a la seva part superior
Imatge d'una de les pintades del Pont del Diable, a la part superior del monument | Tarragona Ràdio

 

 

Nou acte vandàlic contra el patrimoni històric de la ciutat de Tarragona. L’aqüeducte de les Ferreres, conegut popularment com a pont del Diable, ha aparegut amb diverses pintades fetes amb esprai. Tal com denunciava ahir ‘Tarragona Ràdio’ amb una imatge a les xarxes socials, el monument, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 2000 —com a part del conjunt arquitectònic de Tàrraco—, es mostra avui en dia tacat i ‘atacat’ amb diverses inscripcions a la part superior.

 

A la foto que ha difós la ràdio tarragonina s’hi pot veure la inscripció «CxL», amb diversos cors i una data, el 29 de setembre de 2018. Tot plegat, és una lamentable bretolada que mostra, una vegada més, l’incivisme i el poc respecte que d'alguns ciutadans cap al patrimoni, la cultura i l’espai públic històric i compartit.

 

La pintada va aparèixer a la parròquia de la Santíssima Trinitat, a la Part Alta de Tarragona | Facebook / Josep Fèlix Ballesteros Casanova

 

L'alcalde Ballesteros denuncia una pintada a la parròquia de la Trinitat

Fa tot just un mes, el passat 2 de desembre de 2018, l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, va denunciar l’aparició d’una pintada a la façana de la parròquia de la Santíssima Trinitat, situada a la plaça del Rei. En aquella ocasió, el text, fet amb esprai vermell, pregonava «Ballesteros paga la coca», una acció que el batlle tarragoní va condemnar a les xarxes socials.

 

A Facebook, l’alcalde de Tarragona va denunciar la bretolada i va exclamar que és «inacceptable la poca cultura i l’incivisme que demostren els qui embruten i fan aquesta mena d’accions, a banda del poc respecte que demostren vers el patrimoni i els indrets ciutadans més estimats pels tarragonins i les tarragonines».

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris