ÚLTIMA HORA

Divendres agredolç a Tarragona: 18 morts per coronavirus, però 7 pacients reben l'alta

Denuncien pintades a favor de VOX al barri tarragoní de Bonavista

Els veïns lamenten el fet perquè el consideren «vandalisme i incivisme» | El conseller del govern municipal tarragoní, Hermán Pinedo, lamenta «el cost de netejar aquestes pintades»
Les pintades a favor de la formació d'ultradreta han aparegut en diferents indrets del barri tarragoní de Bonavista | @HermanPinedo90

 

Coincidint amb l'intens debat polític que ha generat l'acord entre PSOE i ERC per a l'abstenció dels republicans durant el pròxim debat d'investidura de Pedro Sánchez, han aparegut, aquest divendres, 3 de gener, al barri tarragoní de Bonavista, pintades a favor de la formació d'ultradreta VOX. 

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Hermán Pinedo, conseller del govern municipal tarragoní, ha manifestat, a través d'una piulada al seu compte personal de Twitter, que «els molts patriotes i més patriotes demostren, així, el seu patriotisme. Algú els hi hauria d'explicar el cost que té per tots nosaltres netejar aquesta pintura».

 

 

 

Malestar veïnal

Així mateix, i a través d'un escrit a la seva pàgina de Facebook, l'associació de veïns de Bonavista ha expressat «el nostre respecte per a totes les opcions polítiques. Ara bé, no podem consentir ni el vandalisme ni l'incivisme al qual estem arribant. Fem una crida a la responsabilitat de tots per a cuidar la imatge i la neteja del barri. Volem una Bonavista maca i neta».

 

 

Més notícies de la categoria Tarragona