Tarragona podria habilitar la platja del Miracle com a platja per a gossos

La decisió l'estaria treballant la consellera tarragonina de Benestar Animal, Carla Aguilar
Els gossos podrien passejar per la platja del Miracle a partir del pròxim estiu. | Isma Llanes

La consellera de Benestar Animal de l'equip de govern de l'Ajuntament de Tarragona, Carla Aguilar, estaria estudiant habilitar, com a platja senyalitzada per a gossos, la platja urbana tarragonina del Miracle. Tanmateix, podria no ser la ubicació definitiva.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

El projecte, però, sembla que té moltes possibilitats de ser realitat, sigui al Miracle o alguna altra platja del litoral tarragoní. Aguilar ha avançat tant en aquesta proposta que els pressupostos municipals de Tarragona que es votaran a la sessió plenària d'aquest divendres, 20 de desembre, contemplen una partida de 15.000 euros destinats a la senyalització de la platja triada. Així doncs, els propietaris de mascotes estan més a prop de veure satisfeta una reivindicació històrica.

Durant la temporada d'hivern, els gossos poden accedir a la majoria de les platges tarragonines

Però com funciona la possibilitat de poder passejar amb el teu gos per la platja a les comarques tarragonines? Durant la temporada d'hivern els animals poden accedir a la majoria de les platges del litoral de la província, però amb l'arribada de la Setmana Santa i el turisme comença la prohibició. 

De fet, enguany ha sigut a partir de l'1 d'abril, a Tarragona ciutat, que s'ha començat a prohibir passejar amb gossos per la platja. En municipis com el Vendrell, la prohibició de portar el gos a la platja, o qualsevol altre animal domèstic, és permanent. 

"🔴OFICIAL: Acord per aprovar els pressupostos a Tarragona" "🗓 AGENDA: Exposicions, espai de contes i tions, aquest cap de setmana al Moll de Costa"