La pluja provoca canvis en actes de la festa major de Santa Tecla 2019

L'activitat Viding Tecla Parc s'ha suspès a causa de la pluja | Altres activitats s'han reorganitzat durant el dia
La pluja obliga a canviar alguns actes de Santa Tecla a Tarragona | Toni Cabanillas

 

A causa de la forta pluja que ha caigut en les últimes hores a la ciutat de Tarragona, alguns dels actes de les festes de Santa Tecla d'aquest dissabte, 21 de desembre han sofert modificacions importants i, a aquests, se'n poden afegir més. 

En aquest sentit, l'activitat Viding Tecla Parc, organitzada pel CD Viding Sant Jordi a les 10 del matí a la plaça Corsini s'ha suspès a causa de la pluja. Tanmateix, l'organitzador anunciarà en el seu moment si les activitats esportives familiars es faran finalment un altre dia fora del marc de les festes. A més, durant el dia d'ahir, ja es va comunicar l'ajornament de la Festa del 10è aniversari del Club dels Tarraconins, amb l'espectacle Reggae per xics de The Penguins, que se celebrarà el dissabte 5 d'octubre, a les 11 hores als jardins del Camp de Mart.

D'altra banda, hi ha altres actes que s'han canviat de lloc o data de celebració. L'espectacle Dispositivo Labranza, del Colectivo Lamajara,  previst inicialment a les 11 del matí a la plaça de la Pagesia, tindrà lloc finalment a la mateixa hora al Teatre Auditori del Camp de Mart. 

El vermut xaranguero, amb la participació de la Xaranga Tocabemolls, la Xaranga Pujatas de To, la Xaranga La Capona i la Xaranga Els Guirigalls, previst a les 13 hores a la plaça de les Cols, finalment s'organitzarà al Teatre Auditori del Camp de Mart a la mateixa hora prevista. 

La Ballada de danses populars, entre les seccions joves de l'Esbart Dansaire de Tarragona i del grup Kindervolkstanzgruppe, de la ciutat austríaca de Klagenfurt, s'ha canviat d'ubicació i l'acte s'ha traslladat del tram del Balcó de la Rambla Nova al Pati Jaume I a les 12 hores. Tanmateix, el vermut de la Big Band s'ha traslladat de la plaça dels Sedassos a la plaça de les Cols, als porxos del carrer Merceria a les 12.30 hores.

La Truitada nastiquera, organitzada pel Gimnàstic de Tarragona, estava prevista per aquest dissabte a les 13 hores a la Rambla Nova. Finalment, se celebrarà el diumenge, 22 de setembre, a les 10 del matí, a l'entorn del Nou Estadi, en el marc de la prèvia del Nàstic-UE Cornellà. 

  

Podeu estar informats dels possibles canvis en el programa seguint les xarxes socials municipals de Tarragona i el twitter de Santa Tecla. A més, les possibles modificacions s'incorporaran a l'app TGN Agenda.

"🔴Un individu simula un atropellament llençant-se contra un cotxe a TGN" "L'agència de publicitat Pastor guanya el premi d'«Agència de l'Any de Tarragona 2019»"