Un home se salta el confinament a Cambrils per anar a banyar-se a la platja amb el seu fill

L'Ajuntament demana responsabilitat i fa una crida per recollir guants i mascaretes per als centres de salut

La Policia Local de Cambrils ha aixecat ja un total de 31 actes de denúncia aquesta setmana a persones que incomplien les restriccions decretades per l'estat d'alarma en que es troba tot Espanya. 29 d'aquestes multes han estat a persones que circulaven per la via pública sense cap justificació que permeti saltar-se el confinament. Un dels darrers casos ha estat el d'un pare que havia baixat a banyar-se a la platja amb el seu fill de 13 anys.

 

Així mateix, la Policia Local ha obert dues actes més a establiments oberts al públic que havien d’estar tancats. L’alcaldessa, Camí Mendoza, ha explicat que encara hi ha algunes persones amb actituds imprudents que posen en risc la salut de tota la població i ha demanat responsabilitat a tothom per aturar el coronavirus.

 

Crida per a la donació de material de protecció com guants, mascaretes o gel hidroalcohòlic

D'altra banda, l’Ajuntament de Cambrils ha fet una crida a entitats, empreses o particulars que disposin de material de protecció perquè el portin a la Policia Local per a la seva distribució o que truquin al 010 per fer la donació. Els centres sanitaris i altres serveis essencials necessiten guants, mascaretes, bates, casquets quirúrgics i gel hidroalcohòlic.

 

Màscares, guants i gel | Arxiu

 

Aquesta petició és una de les mesures acordades pel comitè municipal del coronavirus, que coordina totes les accions impulsades per fer front a la crisi sanitària. A través d'un comunicat, el consistori de Cambrils també ha recordat que el confinament és obligatori i només es permet sortir de casa en els casos de necessitat previstos per l’estat d’alarma.

Més notícies de la categoria Tarragona