Port de Tarragona des de l'aigua

El Port de Tarragona ofereix un passeig en ‘Golondrina’ de forma gratuïta

La ciutadania podrà conèixer com és el Port per dins i redescobrir la ciutat de Tarragona des del mar

A  Tarragona, l’obertura del Moll de Costa a la ciutat data de l’any 1986 per a usos culturals i socials. És a partir d’aquell moment que es creà un contacte directe amb la població. Aquest estiu, el Port de Tarragona arrenca una nova iniciativa d'oci per fomentar de nou la conexió entre el port i la ciutadania.

‘Descobreix el Port!’, una activitat lúdica i gratuïta del Port de Tarragona

A partir del 20 de juliol i fins al 24 de setembre el Port de Tarragona ofereix, de forma gratuïta, un viatge amb la coneguda embarcació ‘Golondrina

Es tracta d’un servei d’obertura del port a la ciutadania amb l’objectiu de donar a conèixer les diferents instal·lacions portuàries i fomentar així la interrelació entre port i ciutat.

El servei estarà actiu durant tot l'estiu

Les sortides es faran en grups reduïts de 15 persones, cada dia des del 20 de juliol fins al 24 de setembre i en diferents franges horàries.

La primera franja horària estarà activa de dilluns a diumenge, inclosos festius a les 11.00 hores. La segona franja està organitzada de dilluns a divendres, excepte festius, a les 18.00 hores o a les 20.00 hores. Per acabar, el darrer horari està assignat a caps de setmana i festius a les 19.00 hores.

La sol·licitud de reserva serà online

Sota el títol ‘Descobreix el Port!’ l’organisme ha publicat un formulari en línia al web oficial del Port de Tarragona, on es pot fer la sol·licitud de reserva. 

Una vegada la persona sol·licitant hagi omplert el  formulari amb les seves dades, haurà d’esperar la confirmació de la seva plaça mitjançant un correu electrònic que l’organisme li farà arribar per detallar la informació necessària per gaudir d’aquesta experiència marítima.

La sol·licitud permet inscriure fins a un màxim de cinc persones. El recorregut serà d’una hora de durada aproximadament i comença i finalitza al Moll de Pescadors, on està ubicada l’embarcació ‘Golondrina’.

Port de Tarragona des de l'aigua
El Port de Tarragona ofereix un passeig en ‘Golondrina’ de forma gratuïta | Facebook