Pla general d'una golondrina davant el Port de Tarragona

Els passejos en golondrina al Port de Tarragona ja freguen els 2.000 visitants

Les visites s'allargaran fins al 24 de setembre | Totes les inscripcions estan ja esgotades

Un total de 1.855 persones ja ha visitat una nova cara de Tarragona, fins ara desconeguda, de la mà dels passejos en golondrina que per primera vegada ofereix el Port de Tarragona. Després d'un mes de visites, entre el 20 de juliol i el 20 d'agost la iniciativa ha cridat l'interès de centenars de veïns i de visitants i les primeres valoracions són positives, tant des de l'òptica dels organitzadors com dels beneficiaris. Les visites se seguiran realitzant fins al pròxim 24 de setembre.

Les inscripcions per a futurs passejos, però, no estan disponibles perquè es van esgotar en els tres primers dies d'obertura de sol·licituds. El Port de Tarragona ha celebrat la bona rebuda de la proposta, que té per objectiu oferir una visita inèdita de les instal·lacions portuàries des del mar i, per tant, també una oportunitat de conèixer i de redescobrir la silueta de Tarragona i la façana del Serrallo des d'un angle sovint inaccessible per a tothom.

El Port de Tarragona, decidit a seguir «apropant els mons complementaris que som el Port i la ciutat»

L'Autoritat Portuària celebra que aquests passejos en golondrina no només estan despertant interès, sinó també curiositat entre els visitants. Ho valoren com una eina útil «per apropar el Port i la ciutat, que som dos mons complementaris», i s'ha emplaçat a «seguir treballant en aquesta línia» i a seguir obrint a la ciutadania les seves instal·lacions en el futur «per seguir donant a conèixer» els secrets d'un Port històricament hermètic. Les visites a la Tarragona més marinera des de la golondrina estan cridades, doncs, a marcar un abans i un després aquest estiu de 2020.


Comentaris