El PP de Tarragona diu que retirarà els llaços grocs «tants cops com faci falta»

El portaveu del partit i tinent d'alcalde, José Luís Martín, ha advertit que condemnaran de nou la col·locació de «plàstics grocs»
El PP de Tarragona ha emès un comunicat en relació a l'aparició de llaços grocs a la muralla romana. | ACN

 

El Partit Popular a Tarragona ha reaccionat davant els llaços grocs que s'han col·locat, novament, a la muralla romana aquest dimarts, 28 d'agost. Així doncs, el grup municipal ha emès un comunicat manifestant que es troba en desacord amb aquestes pràctiques.

El portaveu del PP i primer tinent d'alcalde de la ciutat de Tarragona, José Luis Martín, s'ha tornat a pronunciar i ha llençat diverses crítiques, advertint que retiraran «les bosses grogues» de la muralla «tantes vegades com faci falta». A més, el portaveu ha posat en relleu que «condemnem de nou la col·locació de plàstics grocs, que retirarem de manera immediata».

El portaveu del PP ha titllat aquestes accions d'inacceptables

A través del comunicat que ha emès el Partit Popular, José Luís Martín ha subratllat que «aquestes accions són inacceptables», ja que segons ell «demostren un flagrant antitarragonisme, atacant el patrimoni tarragoní i la imatge que projectem a aquells que ens visiten». D'altra banda, ha destacat que perseguiran les persones que ho hagin fet i que retiraran «les bosses, tantes vegades com facin falta». 

El portaveu ha tornat a manifestar que és «lamentable» que «alguns brètols embrutin monuments del Patrimoni Mundial de la Humanitat per mostrar missatges polítics». Per aquest motiu, ha volgut recordar que «l'Ajuntament té el compromís amb la Unesco de mantenir i protegir els béns declarats Patrimoni Mundial, una institució que no recull els objectius polítics en els seus valors a transmetre». 

Reapareixen els llaços grocs a la muralla de Tarragona

Aquest dimarts, 28 d'agost, quan encara no fa una setmana que es van retirar els llaços, la Muralla ha tornat a ser l'escenari de reivindicacions polítiques. Així doncs, els llaços han tornat a aparèixer quan tot just han passat sis dies de l'última polèmica. Cal destacar que, fins ara, Tarragona s'ha mantingut bastant al marge de la polèmica entre independentistes i constitucionalistes, però la cursa per veure qui pot més s'està accelerant. 

D'altra banda, la reacció de l'equip de govern del municipi (PSC + PP) no es va fer esperar i tant el primer tinent d'alcalde, José Luís Martín, com la regidora de Turisme, Inma Rodríguez, es van mostrar en contra i van anunciar la seva retirada immediata. 

"ATENCIÓ: Doctor Prats i Porto Bello actuaran a les festes de Santa Tecla 2018" "ATENCIÓ: 14 neveres deixades als contenidors en un dia, mostra de l'incivisme tarragoní"