GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Pere Sabaté, premi Messer al millor estudiant d'MBA de la Rovira i Virgili

El guardó forma part del conveni de col·laboració d'aquesta empresa del sector químic de Tarragona amb la Universitat
Premi Messer al millor estudiant del Màster en Direcció i Gestió d'Empreses de la URV | AEQT

 

El passat dimecres 7 de novembre, l'empresa Messer, que forma part del teixit industrial del sector químic del Tarragonès, va entregar el premi homònim a l'estudiant amb millor expedient acadèmic de la 21a edició del Màster en Direcció i Gestió d'Empreses (MBA) de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

 

L'entrega d'aquest reconeixement es va fer al Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació del Campus Sescelades, en el marc de la inauguració del nou curs acadèmic d'aquest Màster, en un acte presidit per la rectora de la URV, la Doctora María José Figueras, i que va comptar amb una conferència inaugural sobre la fusió de les empreses DOW i Dupont a càrrec de Felip Vidiella, Director R&D Packaging and Specialty Plastics and Hydrocarbons Europe Middle East and Africa de Dow Chemical Co.

 

Una imatge d'arxiu del polígon químic sud de Tarragona. | Arxiu

 

Col·laboració Empresa-formació

Durant la presentació doncs, Pere Sabaté Navarro, millor expedient de la 21a edició de MBA, va rebre el premi a càrrec de Rubén Folgado, director tècnic de Messer Ibérica de Gases; un premi entregat per sisena vegada i que s'emmarca en el marc de la col·laboració d'aquesta empresa amb diversos estudis i cursos del territori.

 

D'aquesta manera, l'empresa gasista col·labora activament en la promoció dels estudiants de la Universitat, però també dels estudiants d'enginyeria química de l'Escola d'Enginyeria Química (ETSEQ), esdevenint també una seu perquè els diferents alumnes puguin realitzar les seves pràctiques laborals a l'empresa, o obrint les portes de les seves instal·lacions per tal d'ensenyar els seus processos de producció i les aplicacions dels seus productes.

 

A més a més, Messer forma part també del programa de l'Escola d'Enginyeria Química 'Work Experience', que va dirigit als estudiants de Màster d'Enginyeria Química de la URV, i que té la voluntat d'oferir-los una oportunitat d'integrar-se ràpidament al món laboral.