Pau Ricomà (ERC): «Hem de dibuixar junts la Tarragona que volem»

Ricomà presenta al Metropol la seva candidatura a l'alcaldia de Tarragona per a les pròximes eleccions municipals
Pau Ricomà presenta la seva candidatura per ERC a l'alcaldia de Tarragona. | cedida

 

El candidat a l'alcaldia de Tarragona per Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Pau Ricomà, va omplir el Teatre Metropol aquest divendres, 1 de març, en un acte on presentava la seva candidatura per a les pròximes eleccions municipals. Acompanyat del president del Parlament, Roger Torrent, i d'altres candidats republicans d'arreu del territori, Ricomà va declarar que confia en «dibuixar la Tarragona del futur de la mà dels tarragonins», als quals apel·la per construir conjuntament «una Tarragona pròspera i amb valors republicans al servei dels tarragonins».

Ricomà vol una «Tarragona cohesionada, participativa i amb el riu com a espai de connexió»

Pau Ricomà ha proposat un dibuix per tirar endavant el canvi que Tarragona que passa per «dibuixar una ciutat cohesionada, participativa, amb una administració moderna, amb el riu Francolí com a gran espai de connexió i amb clar compromís metropolità». A més, el candidat d'ERC a l'alcaldia de Tarragona creu que «la cultura ha d'arribar a tothom i ha de ser el motor de canvi». Ricomà assegura que «hem de gestionar Tarragona amb responsabilitat global, recuperant l'orgull de passat per tenir una esperança en el futur». 

L'acte es va celebrar al Teatre Metropol i va comptar amb la presència de Roger Torrent. | cedida

 

«Vosaltres sou els veritables amos de la ciutat»

Durant l'acte al Teatre Metropol, Ricomà s'ha compromès a «millorar la ciutat amb l'ajuda de tots». El candidat republicà tarragoní es va adreçar a totes les persones presents a la platea i els va afirmar que «vosaltres sou els veritables amos de la ciutat i heu de ser els protagonistes d'aquest salt endavant que farà Tarragona amb ERC al capdavant». Pau Ricomà s'ha compromès a «posar tota la il·lusió del món en somiar la Tarragona que volem i dibuixar-la junts». Va convidar els tarragonins a «no fer cas dels fatalistes que diuen que tornaran a guanyar els mateixos i desempallegar-nos del conformisme». 

L'acte al Metropol va ser conduït per la diputada al Parlament Raquel Sans, i durant la presentació es va projectar un vídeo amb 23 tarragonins que destacaven els valors de Pau Ricomà. Entre d'altres, van definir-lo com un candidat «honest, treballador, republicà i amb les idees clares». Durant l'acte també es va poder escoltar el germà d'Oriol Junqueras, Roger Junqueras, que va llegir una carta del president d'ERC adreçada a Ricomà, en la qual li traslladava la seva confiança per liderar el canvi a Tarragona. 

"ATENCIÓ: Una parella gai denuncia insults homòfobs davant de casa seva a Tarragona" "MOLT FORT: Jutgen a TGN un home per voler matar el seu padrastre amb un ganivet"