El president de l'Associació Gitana de Tarragona crida a «mantenir la convivència a la Part Alta»

Antonio Gutiérrez, màxim responsable del col·lectiu, es mostra conciliador; qualifica els successos de «fets aïllats» i assegura que no té per què «continuar passant els fets que han passat a la Part Alta»
Al centre de la imatge, i amb camisa negra sostenint la bandera, Antonio Gutiérrez Ximenis, president de l'Associació Gitana de Tarragona amb altres de la junta directiva, en un acte d'aquest passat mes d'agost. | TarragonaDigital

 

El president de l'Associació Gitana de Tarragona, Antonio Gutiérrez Ximenis, en referència a les informacions que s'han fet públiques aquest matí de dijous, 19 de setembre, sobre l'agressió que va rebre per part «d'un MENA», ha fet una crida a la calma. Gutiérrez, en declaracions a TarragonaDigital, s'ha mostrat molt conciliador.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

El màxim responsable del col·lectiu gitano tarragoní, històricament arrelat als carrers de la Part Alta, ha demanat «mantenir la convivència tal i com hem anat fent fins ara».  Així mateix, Antonio Gutiérrez ha qualificat «de fets aïllats les situacions que s'estan vivint a la Part Alta». «Els fets que estan passant no tenen per què continuar passant» ha afegit Gutiérrez.

El president de l'Associació Gitana de Tarragona ha avançat que «el pròxim 26 de setembre rebrem al local de la nostra associació a representants dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Tarragona que ens explicaran la tasca que estan fent a la Part Alta».

«Mantenir la convivència», un objectiu compartit

Així mateix, membres del col·lectiu gitano, coneixedors dels fets succeïts a la Part Alta, han reiterat el missatge de«mantenir la convivència. Els gitanos fa més de 100 anys que estan a la Part Alta i no hi ha cap mena de problema. Tots els estaments han de col·laborar perquè sigui com és fins ara».

"🏨Demanen accelerar els tràmits per «l'hotel de gamma alta» a la futura Savinosa" "🚨 Assalten un avi i les seves nétes al centre de Tarragona"