GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

PORTADES

Les portades dels diaris de paper de Tarragona d'avui

S'enfronta a tres anys de presó per emmagatzemar a Tarragona milers de productes Nintendo falsificats

L’acusat és l’administrador d'una empresa de comerç majorista i minorista ubicada al polígon Francolí de Tarragona
Agents de la Guàrdia Civil al magatzem del polígon Riu Clar on van trobar els productes de Nintendo falsificats. | TarragonaDigital

 

La fiscalia demana tres anys de presó per l’administrador d’una empresa del polígon Francolí de Tarragona que emmagatzemava 13.000 cartes i 1.281 peluixos que reproduïen els símbols de Pokémon i Pikachu, dues marques titularitat de Nintendo. L'acusat no tenia ni consentiment de reproducció ni de comercialització. La troballa la va fer la Guàrdia Civil el 10 de febrer del 2017 durant una inspecció fiscal al magatzem de l’empresa, dedicada al comerç majorista i minorista. 

 

 

Pena de presó per emmagatzemar productes falsificats de Nintendo a Tarragona

Un home d’origen xinès està acusat d’un suposat delicte contra la propietat intel·lectual, motiu pel qual se li demana una pena de presó de tres anys. L'individu va ser enxampat per la Guàrdia Civil, cos policial que va detectar com emmagatzemava en una nau del polígon Francolí de Tarragona milers de productes relacionats amb Pokémon i Pikachu, tots dos propietats de la multinacional Nintendo.

 

A més, la fiscalia li reclama 8.640 euros de multa i que indemnitzi la multinacional japonesa amb 15.412,5 euros —el benefici que hauria pogut obtenir amb la venda del material—. La firma constava com a empresa de comerç majorista i minorista d’articles d’ús domèstic, peces de roba, complements tèxtils i de cuir.

 

El ministeri públic també assenyala la societat empresarial com a responsable civil subsidiària i sol·licita la destrucció dels productes intervinguts. El cas arribarà a judici als jutjats penals de Tarragona.

 

També et pot interessar: