Reunió del consell plenari de l'Ajuntament de Tarragona

El manteniment de les franges perimetrals de prevenció d'incendis forestals al ple de Tarragona

Confirmant aquesta licitació es podrà començar amb les tasques de neteja forestal que requereixen les franges perimetrals

El plenari de l'Ajuntament de Tarragona celebrarà demà una nova sessió després de l'embolic amb el conseller Xavier Puig, qui va posar a disposició del govern tarragoní el seu càrrec, petició que Pau Ricomà, alcalde de Tarragona, ha rebutjat i només l'hi ha retirat el càrrec de Portaveu. 

En el ple d'aquest octubre, el Consell Plenari de l'Ajuntament de Tarragona aprovarà l'expedient  i l'inici de licitació  del servei de manteniment de les franges perimetrals  de prevenció d'incendis forestals al voltant d'urbanitzacions i nuclis vulnerables del municipi. Aquestes tasques es duran a terme durant 5 anys i s'hi destinaran 60.000 euros a l'any.

Confirmant aquesta licitació es podrà començar amb les tasques de neteja forestal que requereixen les franges perimetrals — de 25 metres d'amplada— al voltant de les urbanitzacions, els nuclis de població, les edificacions i les instal·lacions situades en terrenys forestals per tal de prevenir els incendis.

En aquest sentit, durant els pròxims 5 anys, es preveu que es puguin realitzar totes les franges de prevenció i actuacions previstes en tot el municipi, les quals estan detallades en el Plànol de delimitació de les mesures de prevenció dels incendis forestal terme municipal de Tarragona  aprovat en Consell Plenari de desembre de 2019.