GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Serrallo i el Moll de Costa es preparen per un 'Nadal de Somni' amb més d'una desena d'actes

La Tiona de Nadal, la Revetlla de Cap d'Any i l'arribada de Ses Majestats d'Orient, plats forts
La Cavalcada dels Reis Mags 2019 a Tarragona, en una imatge d'arxiu | Àngel Ullate

Més d'una desena d'actes, entre finals de desembre i la primera setmana de gener, ompliran la programació cultural del Moll de Costa i el barri del Serrallo de Tarragona per acomiadar amb bon peu l'any 2019 i garantir una encara millor entrada al nou 2020. El Port de Tarragona ha presentat les activitats sota l'eslògan 'Un Nadal de Somni', i el Teatret del Serrallo serà el gran protagonista de les festes.

 

 • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

La Tiona de Nadal del pròxim 22 de desembre, la Revetlla de Cap d'Any i l'arribada de Ses Majestats d'Orient el 5 de gener a la tarda seran els grans plats forts de la programació, tal com detallem a continuació amb la reproducció del programa íntegre. Tal com recull en un extens reportatge TarragonaDigital aquest dilluns, el Moll de Costa serrallenc ja s'ha consolidat com la «rambla de la Cultura», la tercera en discòrdia, de la ciutat de Tarragona.

 

Tot el programa d'actes de Nadal que organitza el Port de Tarragona

 

 • DISSABTE 14 DE DESEMBRE

18.00 hores, al Teatret del Serrallo. Concert de l'Escola de Música per encetar les festes.

 

 • DIUMENGE 15 DE DESEMBRE

12.00 hores, al Teatret del Serrallo. 'Fada de la Neu', espectacle de contes i nadales a càrrec de Rat Cebrián i Domingo García.

 

 • DIVENDRES 20 DE DESEMBRE

17.30 hores, al Teatret del Serrallo. 'Fes-Tecletes de Nadal', una tarda màgica amb la visita del Tió de Nadal de les Tecletes.

 

 • DISSABTE 21 DE DESEMBRE

17.30 hores, al Teatret del Serrallo. 'Somiar amb els ulls oberts', espectacle familiar i de contes per als més menuts.

 

 • DIUMENGE 22 DE DESEMBRE

12.00 hores, a la Pèrgola del Serrallo. Arribada de la Tiona de Nadal, cercavila pels carrers del barri i cagada per a tots els nens i nenes serrallencs. Organitza l'Associació de Veïns.

 

 • DIVENDRES 27 DE DESEMBRE

12.00 hores, al Museu del Port. 'Contes del Serrallo', històries de la costa tarragonina per a tots els públics.

 

19.00 hores, al Teatret del Serrallo. Revetlla de Nadal a ritme de clàssics i a càrrec de l'Orquestra Supernova. L'Associació de Veïns del Serrallo recupera l'espai com a sala de ball.

 

 • DISSABTE 28 DE DESEMBRE

19.00 i 22.00 hores, al Teatret del Serrallo. 'Àngels i Dimonis', actuació musical en versió rock i a càrrec de l'artista Carles Carrasco.

 

 • DIMARTS 31 DE DESEMBRE

21.30 hores, al Refugi 1. Revetlla popular de Cap d'Any per donar la benvinguda al 2020. Cal inscripció a veinsdelserrallo@yahoo.es.

 

 • DIVENDRES 3 DE GENER

12.00 hores, al Museu del Port. 'La mar de contes i rondalles', narració marinera de quatre històries i llegendes locals per a tots els públics.

 

20.30 hores, al Teatret del Serrallo. Concert del cantautor Jaume Anglada, a cavall entre la cançó d'autor i les tendències rock.

 

 • DIUMENGE 5 DE GENER

18.15 hores, al balcó del Teatret del Serrallo. Arribada dels Reis Mags d'Orient i parlaments de Ses Majestats. Llençaran caramels, com de costum.

 

20.00 hores, des del Moll de Pescadors. Cavalcada dels Reis Mags al Serrallo, on Ses Majestats repartiran regals per als nens i nenes del barri. Cal sol·licitud a veinsdelserrallo@yahoo.es.