El pailebot Santa Eulàlia atracarà al Port de Tarragona aquest dimecres

El Port de Tarragona acull nombroses activitats en el marc de les vacances de Setmana Santa
El pailebot Santa Eulàlia és el vaixell insígnia del Museu Marítim de Barcelona | Cedida
 

Aquest dimecres 17 d'abril, el Moll de Costa gaudirà de l'arribada del vaixell insígnia del Museu Marítim de Barcelona, el pailebot Santa Eulàlia. Ho farà a les 18.00 hores de la tarda, amb motiu de la seva consegüent participació en la 'III Regata Catalunya al través. La vela com a escola de vida'. Aquesta consisteix en una travessa per la costa catalana dirigida als joves, la qual té com a objectiu l'aprenentatge a través de la navegació en vela. No obstant això, obrirà les seves portes per tots aquells que vulguin donar-hi un cop d'ull demà, dia 18 d'abril, de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores. 

D'altra banda, el mateix dijous, també hi ha programada l'activitat 'T'agradaria ser el Jaume de Castellano i la Toneta de Pagès per un dia?', la qual s'emmarca en el conjunt d'activitats dirigides als més petits de la família. Aquesta activitat, completament gratuïta, requereix reserva prèvia, la qual es pot fer a través del mail museuport@porttarragona.cat o trucant al telèfon 977 25 94 34.

Una altra de les exposicions que romandrà oberta al públic és 'Compartint la mar amb... els vaixells'. Aquesta, a diferència de les anteriors, es podrà visitar fins al 12 de maig al vestíbul del Museu del Port de Tarragona.

El pailebot Santa Eulàlia participarà a la 'III Regata Catalunya al través. La vela com a escola de vida' | Cedida

 

Dues exposicions imprescindibles per aquesta Setmana Santa

'Experiències: Matemàtiques' és el nom d'una de les exposicions, la qual romandrà al Tinglado 1 del Moll de Costa fins al pròxim 16 de juny. Aquesta, a més, compta amb diverses activitats per a gaudir en família i, alhora, experimentar més d'una experiència matemàtica de manera dinàmica. Per participar és necessari fer reserva prèvia, la qual podeu formalitzar a través del següent enllaç.

La segona d'aquestes exposicions és 'La Presa de Jesús. Passió, Fe i Sentiment', que trobareu al mateix Tinglado 1 fins al dia 28 d'abril. Aquesta s'emmarca en el context de la Setmana Santa que estem vivint aquests dies. En ambdós casos, els horaris de visita són de dimarts a dissabtes, de 10.00 a 13.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores; i diumenges i festius d'11.00 a 14.00 hores.

"AGENDA: Tots els actes d'avui, Dimecres Sant a Tarragona!" "QUÈ US SEMBLA? Una entitat veïnal de TGN reclama horts urbans en solars buits"