Imatge d'una de les sales del Palau Firal i de Congressos de Tarragona

El Palau de Congressos de Tarragona acollirà un cicle de cinema en versió original

Les sessions tindran lloc del 10 de gener al 7 de març

La programació cultural a Tarragona continua funcionant. Aquest dijous, 7 de gener,  Tarragona Turisme ha fet públic, mitjançant una nota de premsa, que ha arribat a un acord  amb l’Associació Cultural Anima’t i el Palau Firal i de Congressos de Tarragona per mantenir la programació  estable de cinema en versió original que des de 1994 ofereix Anima’t a Tarragona.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

La programació  es trasllada a la Sala Eutyches del Palau de Congressos i en conseqüència passa a dir-se Eutyches Cinema VO. Les sessions tindran lloc a l’esmentat espai del 10 de gener al 7 de març tots els diumenges a les 19 hores. Les entrades tenen un cost de 6 euros i la capacitat màxima de la sala s'ha reduït al 50%, complint amb les mesures de seguretat sanitària imposades arran de la pandèmia. A més a més es prendrà la temperatura a l'entrada, hi haurà disponibilitat de gel hidroalcohòlic i s'organitzaran entrades i sortides esglaonades a la sala. 

9 títols dels darrers tres anys

La programació d'Eutyches Cinema VO cerca donar cabuda, en paraules dels seus organitzadors, a «produccions que no han arribat al nostre territori o que no han tingut distribució suficient. La programació està íntimament lligada a les propostes d'autor. En aquesta edició, l'oferta és d'un total de nou títols, estrenats en els darrers tres anys i que compten amb el reconeixement de la crítica». La primera pel·lícula que es podrà veure serà Jojo Rabit, la producció amb l'actriu Scarlett Johansson i que es projectarà aquest diumenge, 10 de gener. La darrera serà una producció espanyola, Ane, de l'any passat, que es projectarà el 7 de març.