Presentació de la programació d'estiu a la xarxa de centres cívics de Tarragona

'Viu l'estiu' a la xarxa de centres cívics de Tarragona amb una vintena d'activitats

Es faran entre el 28 de juny i el 6 d'agost

Els Centres Cívics de Tarragona tindran una nova programació d'estiu. Per segon any consecutiu, hi haurà 22 activitats totalment gratuïtes i els centres obriran en època estival. La consellera de Ciutadania, Carla Aguilar-Cunill ha presentat la programació.

Les activitats es dividiran en presencials i en línia entre el 28 de juny i el 6 d'agost. La voluntat és que s'adaptin a les necessitats i voluntats de tots els usuaris.

Tal com es diu a la programació, Viu l'Estiu, «l'estiu és per viure'l i per aquest motiu l’equip de centres cívics ha preparat una programació molt completa i diversa, que crea, una vegada més, xarxa entre els mateixos usuaris, els docents i els tècnics de cadascun dels equipaments», explica la consellera.

Viu l'Estiu entre el 28 de juny i el 6 d'agost a Tarragona

Les activitats  estan dividides en diferents propostes. Hi haurà activitats familiars; activitats TIC; expressió artística; idiomes; ecologia i sostenibilitat; i salut i benestar. Totes estan dirigides a majors de 18 anys, excepte l'activitat familiar on podrà assistir un infant amb un adult.

Una de les més destacades és la proposta de fer de turistes de la nostra mateixa ciutat. 'Parlem sobre la història de Tarragona en anglès' servirà per enriquir el vocabulari i, alhora, fer cultura. 

També hi haurà cursos de ceràmica, joieria i d'altres arts de l'artesania. També cal destacar el taller sobre gestió de les emocions, on col·laborarà el Col·legi de Psicòlegs de Catalunya.

Com altres vegades també hi haurà les activitats de tecnologies de la informació i la comunicació i les famílies dansaran en un conte.

Les inscripcions  als tallers es poden fer del 14 al 22 de juny a través de la web dels Centres Cívics. Les places s'adjudicaran per ordre d'inscripció i són de caràcter nominal. 

En cas de no poder assistir al curs, s'ha d'informar a través del correu electrònic centrescivics@tarragona.cat per donar la plaça al següent en la llista d'espera.

També poden haver-hi canvis o anul·lacions d'activitats, així com modificacions. A més, en cas que no es pugui fer per restriccions Covid-19 o mal temps, entre altres raons, es decidirà anul·lar o reprogramar.