Presentació del Festival Sota la Palmera de Tarragona

El Festival Sota la Palmera 2021 arriba a Tarragona amb els Sense Sal, Beth, Cultrum o Núria Graham

Els dijous es presenten les Nits Temàtiques amb clowns, humor, dansa o il·lustració

El Festival Sota la Palmera 2021 ja té programació. Entre l'1 i el 30 de juliol, un total de 40 actes se celebraran a Tarragona entre activitats culturals, concerts i espectacles. Aquesta serà una oportunitat més per posar en valor i visibilitzar el treball de dones creadores, amb la implicació d'unes cinquanta a la programació. Hermán Pinedo, conseller de Joventut, ha destacat que el festival té com a objectiu «impulsar l’ús de l’espai públic com a espai d’interacció cultural i participació ciutadana”, eixos que també “permeten als joves l’experimentació i la formació de noves maneres d’entendre la cultura».  

Com a novetats hi haurà el Cicle Margalló, el qual portarà tots els dimarts a les 20 hores una mostra del treball de joves artistes que podran exhibir les seves creacions. Partint d’accions musicals i de dansa, peces breus, en algun cas motivant-ne la fusió de llenguatges artístics, es permetrà descobrir persones joves creadores amb inquietud i de valor emergent.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

D'altra banda, els dimecres hi haurà tardes amb cooperació, on es realitzaran diferents activitats dirigides a tots els públics com contacontes per infants, la projecció d'un documental i xerrades. Els dijous es presenten les Nits Temàtiques, un cicle d’arts escèniques que mostrarà accions de clown, humor, dansa, il·lustració, entre d’altres. A destacar enguany la nit de dansa que serà el 22 de juliol. I finalment, l’esperada programació musical dels caps de setmana, divendres i dissabtes, amb artistes i companyies de ressò nacional i estatal. Els estils d’enguany seran variats però en general propers als joves de diferents edats.  

Tots els espectacles son gratuïts i hi ha aforament limitat amb reserva d'entrades i invitacions a partir del 3 de juny a la pàgina web del Festival Sota la Palmera.

Els concerts i les nits temàtiques

El Festival sota la Palmera començarà el divendres 2 de juliol amb el concert de Núria Graham. Per l'escenari del festival també hi passaran els Sense Sal —16 de juliol—, Beth  —31 de juliol—, Caïm Riba —24 de juliol—, Maria Jaume —10 de juliol— i aportacions del territori com Cultrum  —9 de juliol— o Bulkak  —3 de juliol—. També cal destacar l'actuació dels Red California i Maluks, ambdós el divendres 23 de juliol.

Dins les activitats temàtiques, hi haurà la nit de monòlegs i humor el 15 de juliols amb les monologuistes Ana Polo, Charlie Pee i Eva Barceló. D'altra banda, el 8 de juliol hi haurà la nit de rap; el 22 de juliol la nit de dansa; i el 29 de juliol la nit de clown.