Alumnes de l'Institut Vidal i Barraquer

Tarragona i l'Institut Vidal i Barraquer impulsen un projecte per afavorir el consum local

Porta per nom Fòrum Tarraco Client

L'Ajuntament de Tarragona, conjuntament amb els alumnes del cicle formatiu de Comerç  de l'Institut Vidal i Barraquer, prepara la seva pròpia fórmula per donar suport al comerç de proximitat. En concret, la proposta de la conselleria de Comerç del consistori, liderada per la republicana, Mary López, porta per nom Fòrum Tarraco Client (FTC) i consisteix en un programa  de fidelització per a aquelles persones compromeses amb el consum local a Tarragona.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Els alumnes, segons han explicat des de la plaça de la Font, hauran de definir un pla de fidelització  que englobi el petit comerç, grans marques i operadors, el sector de l'hostaleria i la restauració, així com altres serveis que conformen el  teixit comercial de Tarragona. 

El propòsit del FTC, segons els seus impulsors, és enfortir i consolidar el comerç de Tarragona, estimulant  la compra  de proximitat, tant en els establiments físics com en els canals en línia dels comerços de la ciutat. D’aquesta manera, es premiaria a la ciutadania en el seu compromís de compra i consum mensual en comerç de Tarragona amb accés preferencial a un ampli catàleg de productes i serveis premium.

Conveni de cooperació 

La idea dels impulsors del Fòrum Tarraco Client és ajudar a mantenir i impulsar una oferta comercial rica, diversa i de proximitat a Tarragona. Tot plegat s'ha dut a terme en el marc de la col·laboració entre la conselleria de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona i el Institut Francesc Vidal i Barraquer, una col·laboració que s'inicia l'any 2016, amb la signatura de conveni de cooperació.

Durant aquest temps, els alumnes han pogut realitzar pràctiques al departament de Promoció Comercial (ara interrompudes per la pandèmia COVID), i han participat en la realització d'altres projectes d'àmbit comercial, que projecten i ajuden a inserir als alumnes de cicles de comerç i màrqueting de l'institut, en el món laboral.