Jarabe de Palo damunt l'escenari de la Tàrraco Arena Plaça de Tarragona en el concert de comiat dels 20 anys.

Les promotores de concerts s'adapten a la sentència judicial que limita els horaris de la TAP

El concert de Beret del pròxim 12 d'agost començarà a les set i deu del vespre | L'organitzador dels concerts de Marea i Manuel Carrasco es mostra optimista

Les promotores dels concerts previstos per aquest estiu a la Tàrraco Arena Plaça (TAP) afectats per la sentència del Jutjat Contenciós núm. 2 de Tarragona que limita la celebració de concerts i festes nocturnes entre les nou de la nit i les set del matí, comencen a prendre decisions.

 

Si la setmana passada es coneixia l’avançament horari de l’espectacle ‘God save the Queen’ a les set del vespre, aquest dimecres s’ha anunciat que el concert de Beret, amb Both Face com a teloners, també adaptarà el seu horari a la normativa. Segons va confirmar la promotora del concert, es manté la data de dilluns 12 d'agost, però aquest avançarà el seu inici a les set i deu del vespre, quan inicialment estava previst a les deu de la nit.

 

L’obertura de portes del concert del raper serà a les sis de la tarda, mentre que els teloners actuaran a dos quarts de set del vespre. La promotora del concert ha informat que es retornarà l’import de l’entrada a aquells que com a conseqüència de la modificació horària no puguin assistir.

 

Façana Tarraco Arena Plaça
La Tàrraco Arena Plaça no podrà organitzar més concerts ni festes nocturnes | ACN

 

Tot i el contratemps que ha suposat la limitació en els horaris, els promotors són optimistes i volen enviar un missatge positiu. En aquest sentit, fonts de The Project Music Company, promotora dels concerts de Marea i Manuel Carrasco, que s’han de celebrar els pròxims 9 i 10 d’agost, han assegurat a ‘Tarragona Digital’ que la seva voluntat, així com la dels artistes és la de celebrar els concerts en la data prevista. Tot i això, encara no hi ha una decisió definitiva que anunciaran en les pròximes 48 hores.

 

Una denúncia de dos veïns

La setmana passada es va conèixer la sentència judicial que obliga l’Ajuntament de Tarragona prendre les mesures necessàries, entre elles cessar l’activitat a la TAP, per evitar els sorolls, crits i desordres que provoquen els concerts i espectacles nocturns. La decisió del jutge és conseqüència d’una denúncia de dos veïns de la zona. El consistori tarragoní va anunciar que no recorreria la sentència i que el gestor de la TAP, l’empresa APIC, havia de complir la resolució judicial.

 

Per la seva banda, la Diputació de Tarragona, propietària de la TAP, va anunciar la setmana passada que està treballant en dos projectes per millorar la insonorització de l’equipament. No obstant això, aquestes actuacions no s’executaran fins als mesos de tardor.


Comentaris