Tarragona prepara un protocol per prevenir el contagi del coronavirus entre els treballadors municipals

L'Ajuntament planteja, entre altres mesures, el teletreball i té especial cura per aquells empleats més vulnerables

L'Ajuntament de Tarragona està ultimant un protocol, adreçat a tot el seu personal, tant del mateix edifici consistorial de la plaça de la Font com instal·lacions municipals i centres cívics, per tal de prevenir el contagi del coronavirus. Entre altres mesures, hi ha el foment del teletreball entre els empleats municipals, sempre que això sigui possible. Aquest protocol intern es planteja especialment pels treballadors que presenten un major risc, com ara les persones amb problemes respiratoris o les dones embarassades.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

«Estem en una fase preventiva d'intentar evitar més contagis», ha declarat l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà. En relació amb esdeveniments culturals que mouen molta gent, com el viacrucis i les processons de Setmana Santa, Ricomà ha afirmat que s'aniran ajornant actes a mesura que així ho recomanin les autoritats sanitàries. A la vegada, ha recordat que el Govern prohibeix les aglomeracions de més de 1.000 persones.

Més notícies de la categoria Tarragona