Teatre Tarragona

Els pròxims espectacles previstos al Teatre Tarragona, traslladats al Metropol

L'obra de Dagoll Dagom suspesa el dia del despreniment, reprogramada per a finals de març

L'Ajuntament de Tarragona ja treballa per cercar noves dates als espectacles suspesos  arran del despreniment del Teatre Tarragona la setmana passada. L'espai de la Rambla Nova romandrà tancat fins a nou avís per raons de seguretat, i el consistori ja ha avançat que no correrà per reobrir-lo, i el tancament provisional s'allargarà mentre no disposi de totes les garanties de què és un teatre plenament segur.

L'imprevist ha obligat a la Conselleria de Cultura a teixir una programació alternativa per evitar el col·lapse de la temporada prevista, i és per això que ha pres mesures i ha reprogramat els pròxims espectacles previstos al Teatre Tarragona. Alguns canvien la data, i altres es desplacen a l'altra vorera de la Rambla: al Metropol.

'Maremar', de Dagoll Dagom, es representarà a finals del mes de març al Palau de Congressos

El primer espectacle que va patir les conseqüències del despreniment va ser 'Maremar', de la prestigiosa companyia Dagoll Dagom, i que estava previst per a l'endemà de l'incident. Encara no s'ha tancat una data alternativa per celebrar l'obra, donada la dificultat d'agenda amb què es troben els actors. L'Ajuntament avança que, amb tota probabilitat, tindrà lloc els dies 24 o 28 de març al Palau de Congressos de la ciutat.

La reprogramació també afecta al calendari d'aquest cap de setmana. El concert del grup de rumba Vergüenza Ajena, previst per aquest divendres 1 de març, passarà al dia 10 de maig, a les deu de la nit. Encara es desconeix si el Teatre Tarragona estarà disponible o no en aquella data. Tots aquells espectadors que demanin l'import del preu de l'entrada el rebran sense problema a partir del 6 de març, tranquilitzen des del consisori.

'Jane Eyre' i els 'Drag Queens' mantenen el dia, però es muden al Teatre Metropol

Aquest cap de setmana, també estaven previstos els espectacles 'Jane Eyre' —dissabte a les nou de la nit— i 'Certamen Drag Queens & Drag King' — aquest diumenge— al Teatre Tarragona. Finalment, es mantenen el dia i hora previstos en ambdós casos, però es desplaçaran al Teatre Metropol, també a la part superior de la Rambla. La reubicació dels espectadors es farà telemàticament per a aquells qui l'hagin comprat per Internet, i via guixeta a qui l'hagi adquirit presencialment —divendres 2 de març entre 11.00 i 13.00 hores i 17.00 i 19.00 hores a la taquilla del Teatre Tarragona; i dissabte 3 de març, des de les 18.00 hores fins a l'inici a la taquilla del Metropol—.

Altres reajustaments són el pas de l'obra 'Dos pits i una poma' al Teatre Metropol (7 de març, es manté la data), el concert de Rinaldo Alessandrini i l'Osquestra Càmera Musicae, que es trasllada a la Catedral (16 de març, també manté la data), i  la suspensió indefinida de la Gala de Dansa del 9 de març i el concert d'Alexander Ullman del dia 22 de març.

També et pot interessar