El PSC, «satisfet i il·lusionat» amb els fitxatges independents de la seva llista a Tarragona

Berni Álvarez, del món esportiu, i Cristina Berrio, del veïnal, ocuparan els llocs 5 i 8 de l'equip de Ballesteros a les municipals
El PSC de Tarragona ha presentat els perfils independents de la seva llista electoral. D'esquerra a dreta, Álvarez, Ramos i Berrio | Cedida

 

El PSC de Tarragona ha presentat en societat els seus fitxatges estrella per a la llista electoral del 26 de maig, amb els quals vol reeditar la victòria a la plaça de la Font. L'alcalde Josep Fèlix Ballesteros tornarà a encapçalar la candidatura socialista i, després de més d'una dècada al govern de la ciutat, la incorporació de perfils independents del partit és el gran atractiu de la candidatura del batlle.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

El primer secretari dels socialistes tarragonins, Santi Castellà, ha valorat «amb satisfacció i il·lusió» les darreres incorporacions a la llista per a les municipals. Amb el PSC, hi concorreran dos perfils de renom: l'entrenador del Club de Bàsquet Tarragona, Berni Álvarez —número 5— i la ja expresidenta de la Federació d'Associació de Veïns de Tarragona, Cristina Berrio —número 8 de la llista—. «La nostra és la candidatura de la gent que estima Tarragona, que evidencia la centralitat del PSC i del projecte encapçalat per l'alcalde Ballesteros», ha valorat Castellà.

Sandra Ramos, presidenta de l'Associació de Músics de Tarragona, serà la número 2 de Ballesteros

L'acte també ha servit per presentar la nova número 2 de la llista socialista: Sandra Ramos. Ramos és la presidenta de l'Associació de Músics de Tarragona, si bé el seu perfil no és independent com en els altres dos casos. La número 2 de Ballesteros és també la portaveu de l'agrupació local. «La nostra llista mostra el que som i el que representem: la Tarragona plural que treballa per a tots els ciutadans i ciutadanes», ha expressat.

Sandra Ramos ha donat la benvinguda a Álvarez i Berrio, «dues persones reconegudes per la seva implicació social i que sempre s'han arremangat per treballar per Tarragona». Els ha agraït el seu compromís i ha volgut afegir que «el model de ciutat que defensem és un projecte on el riu uneix les dues lleres, en lloc de dividir-les».

Berrio i Álvarez expliquen els motius del seu sí a Ballesteros

Berni Álvarez ha explicat que s'ha sumat a la llista socialista «per la il·lusió i per les ganes que la ciutat millori com a referent esportiu des de tots els vessants». L'entrenador del CBT reconeix haver «sentit enveja d'altres ciutats que saben gestionar d'una manera boníssima els seus recursos esportius» i s'ha mostrat amb voluntat de seguir per aquest camí.

Cristina Berrio, el darrer fitxatge en fer-se públic a la llista més votada el 2015, també ha donat els motius del seu sí al batlle. «Sóc una persona independent, i m'he sumat al projecte perquè l'alcalde s'ha compromès a tirar endavant una sèrie de mesures que em semblen importants», ha expressat. Berrio ha parlat dels compromisos de crear consells de barri, impulsar la Guàrdia Urbana de proximitat, millorar els locals socials i l'accés a subvencions per part de les entitats veïnals, i cosir els barris amb el centre amb una millora de les infraestructures necessàries.

També et pot interessar

"El fitxatge de Pau Ricomà per la llista d'ERC a les municipals de Tarragona" "Busquen projectes culturals per «impulsar» a Tarragona"