La portaveu del PSC, Sandra Ramos, durant la roda de premsa d'aquest matí a l'Ajuntament de Tarragona.

El PSC de Tarragona presentarà al·legacions als pressupostos municipals del 2020

La portaveu socialista, Sandra Ramos, ha titllat de «fantasmes» els comptes aprovats divendres, perquè «es veuran alterats per modificatius de crèdits» per l'acord amb la CUP

La portaveu del PSC a l'Ajuntament de Tarragona, Sandra Ramos, ha anunciat aquest dilluns que presentaran al·legacions als pressupostos municipals del 2020, aprovats en el ple del passat divendres. Ramos ha assenyalat que «la nostra responsabilitat és reconduir la ciutat a través d'uns millors pressupostos».

 

 

En aquest sentit, la portaveu socialista ha afirmat que «presentem aquestes millores per tal que la ciutadania de Tarragona no pagui amb els seus impostos la feina d'altres administracions». És per això que presentaran al·legacions els 200.000 euros destinats a l'estudi de la qualitat de l'aire, perquè segons Sandra Ramos és una competència de la Generalitat i no de l'Ajuntament. En el seu lloc, els socialistes tarragonins proposaran un pla contra l'abandonament escolar als centres de la ciutat.

 

Sandra Ramos ha titllat de «fantasmes» els pressupostos aprovats, perquè «es veuran alterats per modificatius de crèdits, si accepten les exigències de la CUP». Així mateix, el PSC es mostra «escèptic» sobre la viabilitat dels pressupostos, ja que «segons l'informe de l'interventor s'hauran de realitzar reunions trimestrals per comprovar si es recapten els suficients diners de les plusvàlues per quadrar-los».

 

«No es veu un horitzó clar per la ciutat»

La portaveu socialista ha lamentat «la mancança territorial» de l'alcalde i es mostra preocupada per la pèrdua de capitalitat que això suposa. «Els pressupostos són el document per veure quin és el projecte de ciutat que té un govern i, en aquest cas, no es veu un horitzó clar per la ciutat, ni les seves línies estratègiques», ha dit Ramos.

 

Pau Pérez, Sandra Ramos i Josep Fèlix Ballesteros
Sandra Ramos, al centre de la imatge, durant el consell plenari del passat divendres. | Àngel Ullate

 

«Mentre Reus presenta el seu Pla d'Acció Municipal (PAM) per aconseguir el lideratge territorial, Tarragona acumula sis mesos perduts i sense cap aspiració més que la de seguir recol·locant la pancarta», ha afegit Ramos, «descontenta per la falta de visió global que té l'alcalde tarragoní».


Comentaris