Una rata al carrer de la Palma de Tarragona, en una fotografia presa aquest divendres al matí.

Les rates fan acte de presència en diversos carrers de la Part Alta

Aquest divendres al matí s'han pogut veure exemplars d'aquests animals al carrer de la Palma, a tocar de la plaça de la Font
Rata al carrer de la Palma de Tarragona.
Una rata ha estat fotografiada aquest divendres al matí al carrer de la Palma de Tarragona, a tocar de la plaça de la Font. | Cedida

Veïns de la Part Alta de Tarragona han denunciat la presència de diverses rates als carrers del nucli antic de la ciutat. Es tracta, segons afirmen, d'una problemàtica creixent en els últims mesos, que «va lligada a la brutícia i la manca de neteja en aquesta zona tan turística de Tarragona», tal com han explicat a TarragonaDigital. Aquest divendres al matí, les rates s'han pogut veure a tocar de la plaça de la Font, al carrer de la Palma. 

Rates i brutícia a la Part Alta de Tarragona

«El problema de les rates està cada vegada més descontrolat». Així de rotunds es mostren diversos veïns de la Part Alta de Tarragona, per denunciar la situació que, asseguren, es repeteix des de fa setmanes. Una fotografia presa aquest divendres al matí mostra una rata passejant pel carrer de la Palma, ubicat a tocar de la plaça de la Font. És en aquest punt de la ciutat on milers de persones s'apleguen per gaudir del temps lliure durant les festes de Nadal. 

L'aparició de les rates tindria a veure amb la manca de neteja i l'acumulació de brutícia en diversos punts del nucli antic. De fet, l'Ajuntament de Tarragona s'està plantejant la recollida de residus porta a porta per millorar la presència d'aquesta zona tan turística. Fa mesos que el veïnat reclama una millora del servei, un fet que encara no s'ha produït. 


Comentaris