GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Denuncien la presència de rates a Camp Clar, a Tarragona

El carrer del riu Llobregat pateix especialment aquesta problemàtica
La imatge d'una rata al carrer del riu Llobregat de Tarragona, al barri de Camp Clar. | Cedida

 

El veïns del carrer del riu Llobregat de Tarragona han mostrat aquest diumenge, 25 de novembre, la seva indignació per la massiva presència de rates a la zona. Segons han explicat a TarragonaDigital.com, és habitual que en aquest carrer de la ciutat, situat a la zona més occidental del barri, prop del camí que duu cap a Bonavista i a la vora d'una àmplia zona descampada, es puguin veure rates de grans dimensions a les voreres i a les calçades. Una situació que es repeteix des de fa mesos i que fa que estiguin desesperats per tal de trobar una solució.

 

Rates al carrer del riu Llobregat de Tarragona

Els veïns que s'han posat en contacte amb aquest mitjà han denunciat que la proliferació d'aquesta plaga de rates va 'in crescendo' en els darrers mesos, i han denunciat que això suposa un evident perill per a la canalla que habitualment deambula pel carrer en aquesta zona de la ciutat, en ple Ponent. Des del veïnat asseguren que, tot i haver demanat a l'Ajuntament de Tarragona que apliqui mesures per erradicar la plaga, el consistori ha mostrat «passivitat».

 

D'aquesta manera, els veïns volen trobar una solució immediata a aquesta greu problemàtica, que fa que a plena llum del dia hagin de patir la presència d'aquests rosegadors, alguns d'ells de grans dimensions, a les mateixes voreres de la via.

 

Les rates, un problema arreu de Tarragona

El cert és que la queixa del carrer del Riu Llobregat de Camp Clar no és exclusiva. Un dels darrers exemples es va produir fa tot just uns mesos al barri de Sant Pere i Sant Pau. Llavors, a inicis del mes de setembre, una usuària de Facebook va difondre una fotografia on es podia veure una rata morta just al costat de l'escola pública del barri cooperativista tarragoní.

 

Un altre cas que es recorda a la ciutat és el de l'estiu passat, quan les rates es van fer presents fins i tot a la platja: un usuari va denunciar haver-ne vist a les roques de la platja del Miracle.