Els Reis Mags arribaran a Tarragona per mar al Serrallo

Durant el recorregut de la cavalcada de Reis es repartiran un total de 2.500 quilos de caramels

Melcior, Gaspar i Baltasar, els Reis Mags d'Orient arribaran per mar a Tarragona i ho faran al Serrallo.La cavalcada de Reis a la ciutat començarà a les 18.15 hores, el dissabte 5 de gener, per repartir regals a tots els tarragonins. La ruta durarà fins a les 20.30 hores, quan arribaran a la plaça de la Font, davant de l'Ajuntament on l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, els hi lliurarà les claus de la ciutat.

La cavalcada de Reis de Tarragona començarà al Serrallo

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Ses Majestats els Reis Mags d'Orient seran rebuts a Tarragona, a un quart de set de la tarda, amb les 21 salves pirotècniques i les sirenes dels vaixells i barques del Port. A més, els estaran esperant els representants institucionals i es traslladaran al balcó del Teatre del Pòsit de pescadors on saludaran a la ciutadania  i, la consellera de Festes de l'Ajuntament i el Rei Gaspar, pronunciaran uns parlaments.

Els Reis Mags acabaran la Cavalcalda a la plaça de la Font a Tarragona
Els Reis Mags acabaran la Cavalcada a la plaça de la Font a Tarragona | Joaquim Bartolomé

 

Tot seguit, a les 18.40 de la tarda, es realitzarà un Castells de Focs i, així, es passarà a l'inici de la Cavalcada dels Reis Mags des del carrer Reial, a les 19 hores. La Guàrdia Urbana motoritzada i la carrossa del Fanal de la ciutat de Tarragona, obriran la desfilada.  També hi haurà la carrossa de l'Estel que ha guiat als Ses Majestats fins a Tarragona, la de la Sínia per subministrar aigua a totes les seves bèsties i les del Dromedari, el Camell i l'Elefant. 

La Cavalcada de Reis a Tarragona passarà pel carrer Reial, la plaça dels Carros, carrer d'Apodaca, Mitja Lluna, carrer de la Unió, realitzarà dos tombs per la Rambla Nova, carrer Sant Agustí, Portalet i finalitzarà a la plaça de la Font, on Melcior, Gaspar i Baltasar i tot el seu seguici, entraran a peu. A més, seran saludats amb els tocs dels clarins i timbales i se'ls hi lliuraran les claus de la ciutat. Finalment, Sa Majestat Melcior i l'alcalde de Tarragona faran un parlament amb missatges de pau.