Reobert el tram de la platja del Miracle tancat per mala qualitat de l'aigua

El dissabte es va tornar a permetre el bany després de comprovar que ja no hi havia residus ni animals a l'aigua i les canonades estaven netes
La platja del Miracle torna a estar oberta | Isma Llanes

 

Aquest dissabte, dia 18 d'agost, al voltant de les dues del migdia, s'ha reobert de forma definitiva la platja del Miracle, després que el passat dimarts Protecció Civil tanqués una part de la platja i prohibís el bany per culpa del trencament d'una canonada per les fortes pluges que van caure la matinada de dilluns. Aquest trencament va provocar un vessament de diversos elements de la xarxa de clavegueram tant a l'aigua com a la sorra, com per exemple residus o petits animals, causant una afectació en la qualitat de l'aigua.

Aquest cap de setmana ja s'ha permès el bany

A primera hora del dissabte, els tècnics responsables van comprovar l'estat de la sorra i de l'aigua després de la neteja efectuada per l'empresa FCC i una embarcació del Port, respectivament, i es va fer una revisió del clavegueram que dona a la platja. Finalment, poc abans de les dues del migdia es va tornar a permetre l'accés a la platja i al bany, mentre que el personal de la Creu Roja ha tornat a la feina i es va poder canviar la bandera vermella per la verda.

Prohibeixen el bany a la platja de Ponent de Salou

Mentre que aquest dissabte es reobria el tram tancat de la platja del Miracle, a Salou es prohibia el bany en una de les seves platgesLes fortes tempestes que van caure al Camp de Tarragona el passat divendres, 17 d'agost, van ser la causa de la mala qualitat que presentava l'aigua en aquesta platja salouenca l'endemà, dissabte. A la platja de Ponent hi desemboquen diverses rieres, així que la qualitat del mar se'n va veure ressentida i es va optar per hissar la bandera vermella i prohibir-ne el bany. 

"ATENCIÓ: 3 ferits en un accident múltiple a Tarragona" "L'aigua de la Brufaganya ja ha arribat a Tarragona"