Les parades de roba i complements tornen als mercadets de Tarragona

Els marxants tornaran a obrir les paradetes respectant les distàncies i l'aforament
El mercadet de Bonavista reprendrà l'activitat el diumenge 21 de juny | David Oliete/Espimsa
 

Els mercats ambulants de roba i complements de Tarragona tornaran a la seva activitat el divendres 19 de juny. Després de més de tres mesos parats a causa de l'estat d'alarma, des del 14 de març, aquestes parades s'incorporaran a les d'alimentació i higiene, que ja han entrat en funcionament.

Els mercadets de Sant Salvador i Sant Pere i Sant Pau seran els primers que retornaran als seus llocs habituals, el mateix divendres 19 de juny. Dissabte serà el torn del mercadet de Torreforta i diumenge del de Bonavista, tots funcionant amb les paradetes de roba i complements. Per últim, de cara a la setmana vinent, també reobrirà el mercadet de la plaça Corsini, els dimarts i els dijous com és habitual des d'abans de la proclamació de l'estat d'alarma.

Ubicació i horaris habituals

Tots aquests mercats de caràcter no sedentari reprendran la seva activitat seguint l'horari que els era habitual, des de les nou del matí fins a les dues del migdia, i també ho faran a la seva ubicació habitual. Per tal d'actuar preventivament per prevenir la propagació de la Covid-19, des de l'ajuntament s'ha informat que s'ampliarà la separació entre parades i es controlarà l'aforament per evitar l'aglomeració de persones.

Aquesta reobertura, segons ha detallat l'Ajuntament de Tarragona, ha estat fruit de la col·laboració i cooperació dels diferents agents responsables, del col·lectiu de marxants i de l'empresa pública encarregada de la gestió dels mercats de Tarragona, Espimsa. Des de l'inici de les reunions, l'objectiu principal fixat ha estat la reobertura i la tornada a l'activitat habitual dels mercadets, com més aviat millor i complint amb totes les mesures de seguretat i higiene establertes.

"Molt més que música: El Festival sota la Palmera de TGN ja té cartell" "Agenda: Tarragona s'omple d'activitats per estar més viva que mai aquest estiu"