GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Rescaten un jove que escalava la façana d’un edifici a Tarragona

El noi, de 21 anys, assegura que viu al pis amb la seva àvia i s'havia deixat les claus
Imatge d'arxiu d'un camió dels Bombers de la Generalitat. | TarragonaDigital.com

 

Els Bombers de la Generalitat han dut a terme un rescat el migdia d’aquest dimarts, 20 de novembre, al centre de la ciutat de Tarragona. Segons han informat els Bombers, al voltant d’un quart de dues del migdia els han alertat que un jove d’uns 21 anys estava atrapat a la façana del pati interior d’un edifici del carrer d’Estanislau Figueres.

 

El noi havia escalat a través de les canonades per l’exterior de la façana del pati interior amb la intenció d’arribar al tercer pis. El noi, però s’ha quedat atrapat en un punt en què no podia retrocedir ni avançar i ha hagut de necessitar l’ajuda dels Bombers per poder baixar de la façana. Fins al lloc dels fets s’hi ha desplaçat dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), dues patrulles de la Guàrdia Urbana de Tarragona i dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, amb un vehicle totterreny i un camió amb l’escala.

 

Els Bombers no han pogut accedir a l’habitatge de la tercera planta amb la intenció de rescatar el jove des d’allà. Així doncs, finalment, el jove ha hagut de ser rescatat des del terrat. Els Bombers, els quals han pujat fins a l’últim pis de l’edifici, un bomber ha baixat amb la corda fins a l’altura on estava el noi, i l’ha rescatat. El noi ha sigut traslladat a l’Hospital Joan XXIII, però no estaria ferit de gravetat.

 

El noi assegura que viu al pis i s'havia deixat les claus

Segons apunta el ‘Diari de Tarragona’, el noi argumenta que havia decidit escalar la façana perquè viu amb la seva àvia en un pis situat a la tercera planta, i s’havia deixat les claus. Així doncs ha volgut escalar el pati interior fins a arribar al pis i poder-hi entrar. Ara bé, la Guàrdia Urbana ha indicat que s’haurà de comprovar la versió que ha donat el jove que escalava la façana, comprovant si realment la seva àvia viu a l’edifici.